Hiv børnene med i køkkenet og lav blæksprutteformede pizzaer! Blæksprutternes design er helt op til jer, og med forskellige toppings kan I lave sjove ansigter på jeres blæksprutter. Server med en herlig salat, som kan lægges som blækspruttens hår, eller spises som det sunde indslag ved siden af pizzaerne.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
½ stk
Majs
1 stk
Rødløg
1 stk
Tomat
35 g
Tomatpuré
75 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
140 g
Bacon, tern
60 g
Blandet salat
1 stk
Gulerod
1 spsk
Ketchup til sauce
1 spsk
Olie til salat
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Tag pizzadej ud af køleskabet og indpakningen mindst 10 min før tilberedning.
Strø bordpladen med hvedemel. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter og har en oval form. Halver dej.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.
Hæld væde fra majs.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær tomat i tynde skiver.
Bland tomatpuré, ketchup og et nip salt og peber i en lille skål.
Overfør til en bageplade med bagepapir.
Skær 8 tentakler på pizzadejs rette side, og bøj tentaklerne let til siderne.
TIP: Blæksprutteinstruktionerne her er blot retningslinjer. Udform dine blækspruttepizzaer lige som du synes.
Smør pizza med tomatsauce, og top med revet gouda. Lav blækspruttens ansigt med rødløg, tomat, majs og bacon.
Bag pizza i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.
TIP: Tilføj overskydende grøntsager til salaten.
Imens, skyl blandet salat.
Riv gulerod groft.
Bland blandet salat, gulerod, olivenolie og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Anret pizza på tallerkener.
Server med salat, enten som hår på blæksprutten, eller ved siden af pizza.