HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPistaciepaneret Lam Og Rødvinssauce
topBanner
Pistaciepaneret lam og rødvinssauce

Pistaciepaneret lam og rødvinssauce

med timianbagte gulerødder og grønne bønner

Premium

I aften laver vi perfekt festmad - vidunderlig lam, der først steges og derefter bages færdig i ovnen, toppet med hvidløg og hakkede pistacienødder. Lammet får selskab i ovnen af ​​timiankrydrede regnbuegulerødder og grønne bønner, som bages til perfektion! Vi serverer lam og grøntsager med kogte kartofler og en lækker rødvinssauce med hvidløg og timian.

Allergener:sulfitternødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid45 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Lammeculotte

400 g

Små kartofler

1 stk

Gulerod, gul

2 stk

Gulerod

150 g

Grønne bønner

1 pose

Timian

2 stk

Hvidløgsfed

60 g

Rødvinssauce

(Indeholdersulfitter)

15 g

Pistacienødder

(Indeholdernødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 4)

1 spsk

Olivenolie* (trin 4)

¼ dl

Vand* (trin 5)

1 spsk

Smør* (trin 5)

½ spsk

Olivenolie* (trin 5)

¼ tsk

Salt* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)952.035 kcal
Energi (kJ)3983.3145 kJ
Fedt69.4255 g
Mættet fedt28.8 g
Kulhydrat49.9719 g
Sukker14.1 g
Protein30.6857 g
Salt2 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Rids lam på fedtsiden på kryds og tværs med 1 cm mellemrum, og krydr med et nip salt*. Opvarm en stegepande på middel varme. Steg lam med fedtsiden nedad i 8-9 min. Skru op til høj varme, og brun i 30 sek på alle sider. Overfør til et ildfast fad med fedtsiden opad, og bag i ovnen i 10 min.

2

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra. Krydr med et nip salt* og peber*, og stil til side med låg på for at holde på varmen.

3

Halver gulerødder (uskrællet) på langs. Skær ender af grønne bønner. Pluk timian. Fordel gulerødder og grønne bønner i hver sin side på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Drys gulerod med halvdelen af timian. Bag i ovnen i 10-15 min. 

4

Hak hvidløg og pistacienødder fint. Bland pistacienødder og salt* [1/4 tsk | ½ tsk] på en tallerken. Bland olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og halvdelen af hvidløg i en skål. Vend bagt lam i skålen med hvidløg og derefter på tallerkenen med pistacienødder indtil dækket. Overfør til samme bageplade med fedtsiden opad, og bag i ovnen i 5 min.

5

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Svits resterende hvidløg i 1-2 min. Tilsæt resterende timian, smør* [1 spsk | 2 spsk], rødvinsauce, vand* [1/4 dl | 1/2 dl], salt* [1/4 tsk | ½ tsk] og et nip peber*, og lad simre i 2-3 min. Skær lam i skiver. 

6

Anret lam, kartofler, gulerod og grønne bønner på tallerkener. Drys med overskydende pistacienødder fra bagepladen. Top med rødvinssauce.