I aften laver vi en fantastisk måltid med kuller i hoverollen. Vi panerer kuller med panko og pistacienødder, og bager den gylden. Fantastiske tilbehør er kogte kartofler vendt med smør og oregano, rucolasalat, frisk avocado og tomat, og salatost pisket med crème fraiche og citron.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
30 g
Pistacienødder
12.5 g
Panko
½ stk
Avocado
75 ml
Crème fraiche
1 stk
Tomat
400 g
Små kartofler
1 stk
Oregano
250 g
Kuller
40 g
Rucola
100 g
Græsk ost
1 spsk
Smør til kartofler
¼ tsk
Salt til panering
1 spsk
Olie til panering
¼ tsk
Salt til fisk
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Tilsæt smør, krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.
Imens, skær citron i både.
Smuldr salatost fint.
Pisk salatost, crème fraiche, citronsaft og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Hak pistacienødder fint.
Bland salt, olivenolie, panko og pistacienødder i en lille skål.
Placer fisk på en bageplade med bagepapir, dup tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Top med pistaciepanering, og tryk forsigt fast.
Bag i 9-10 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, hak oregano fint.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.
Hak tomat groft.
Skyl rucola.
Bland rucola, salt og olivenolie i en stor skål.
Vend kogte kartofler med oregano.
Anret fisk, rucola og kartofler på tallerkener.
Top rucola med tomat og avocado, og krydr med et nip salt.
Server med pisket salatost.