
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Start din morgen med en luksuriøs og smuk chiagrød, som laves på ingen tid. Chiagrød blandes nemt aftenen før, og om morgenen skal du blot ordne toppingen. Her forkæles vores chiagrød med ananas blandet med finhakket mynteblade. En eksotisk og himmelsk morgenmad!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
50 g
Chiafrø
(Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nødder)
180 ml
Kokosmælk
150 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
227 g
Ananasskiver
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg)
1 stk
Mynte

Bland chiafrø (30g), kokosmælk og et nip salt i en lille skål. Put låg på, og stil i køleskabet natten over.

Tilsæt yoghurt til chiagrød, det giver en mere cremet tekstur.

Hak mynte fint.
Hæld væde fra ananas, og skær i små stykker.
Bland ananas og mynte i en lille skål.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist kokosmel i 3-4 min, indtil gyldent.

Anret halvdelen af chiagrød i glas, top med halvdelen af ananas, så resterende chiagrød og ananas. Top med kokosmel.