Skip to main content
Ananaschiagrød | Lav i forvejen

Ananaschiagrød | Lav i forvejen

2 portioner | med mynte og kokos

Gør travle dage lidt nemmere med vores ‘Lav i forvejen’-opskrifter. Disse opskrifter er skabt med fokus på bekvemmelighed og kan laves på forhånd og opbevares, så du altid er ét skridt foran. Hold øje med angivelser som “Aftenen før” i trin 1, så du nemt kan planlægge. Start din morgen med en luksuriøs og smuk chiagrød, som laves på ingen tid. Chiagrød blandes nemt aftenen før, og om morgenen skal du blot ordne toppingen. Her forkæles vores chiagrød med ananas blandet med finhakket mynteblade. En eksotisk og himmelsk morgenmad!

Allergener:
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Chiafrø

(Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nøtter)

180 ml

Kokosmælk

150 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

227 g

Ananasskiver

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nøtter, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg)

1 stk

Mynte

Næringsindhold

Energi (kJ)1898 kJ
Kalorier (kcal)454 kcal
Fedt35.6 g
Mættet fedt23.6 g
Kulhydrat17.3 g
Sukker10 g
Kostfibre10.5 g
Protein9.5 g
Salt0.1 g

Fremgangsmåde

Aftenen før - bland chiagrød
1

Bland chiafrø (30g), kokosmælk og et nip salt i en lille skål. Put låg på, og stil i køleskabet natten over.

Næste morgen - tilsæt yoghurt
2

Tilsæt yoghurt til chiagrød, det giver en mere cremet tekstur.

Forbered toppings
3

Hak mynte fint.

Hæld væde fra ananas, og skær i små stykker.

Bland ananas og mynte i en lille skål.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist kokosmel i 3-4 min, indtil gyldent.

Server
4

Anret halvdelen af chiagrød i glas, top med halvdelen af ananas, så resterende chiagrød og ananas. Top med kokosmel.