Skip to main content
Sprøde butterdejshorn
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Sprøde butterdejshorn

8 stk | med hjemmelavet pesto og prosciutto

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 8 horn. Disse lækre butterdejshorn har fuld plade på umami og lækkerhed i form af hjemmelavet pesto og delikate prosciuttoskiver. Perfekte som snacks, til brunchbordet eller madpakken, eller picnic og udflugter som en lille lækker forkælelse.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Butterdej

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sesam)

50 g

Prosciutto

1 stk

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olie til pesto

¼ tsk

Salt til pesto

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2817 kJ
Kalorier (kcal)673 kcal
Fedt52.2 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat35.2 g
Sukker1.1 g
Protein15.5 g
Salt3.3 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Rul butterdej ud på en bageplade med bagepapir.

Skær butterdej ud i 4 lige store rektangler, og skær hver rektangel igennem på skrå, så du får 8 trekanter.

2

Halver prosciutto.

Blend basilikum, olivenolie, finrevet ost, salt og et nip peber indtil glat med en stavblender.

TIP: Hvis du ikke har en stavblender, kan du hakke alle ingredienserne fint og røre dem sammen.

3

Pensl dejtrekanter med pesto, og top med et stykke prosciutto i den brede ende.

Rul horn fra den brede til den smalle ende, så de får form som en croissant.

Bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gyldne og gennembagte.

TIP: Pensl horn med lidt mælk eller pisket æg for at give dem en skinnende overflade.

4

Server horn mens de er varme.