Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 8 horn. Disse lækre butterdejshorn har fuld plade på umami og lækkerhed i form af hjemmelavet pesto og delikate prosciuttoskiver. Perfekte som snacks, til brunchbordet eller madpakken, eller picnic og udflugter som en lille lækker forkælelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
225 g
Butterdej
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sesam)
50 g
Prosciutto
1 stk
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
2 spsk
Olie til pesto
¼ tsk
Salt til pesto
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Rul butterdej ud på en bageplade med bagepapir.
Skær butterdej ud i 4 lige store rektangler, og skær hver rektangel igennem på skrå, så du får 8 trekanter.
Halver prosciutto.
Blend basilikum, olivenolie, finrevet ost, salt og et nip peber indtil glat med en stavblender.
TIP: Hvis du ikke har en stavblender, kan du hakke alle ingredienserne fint og røre dem sammen.
Pensl dejtrekanter med pesto, og top med et stykke prosciutto i den brede ende.
Rul horn fra den brede til den smalle ende, så de får form som en croissant.
Bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gyldne og gennembagte.
TIP: Pensl horn med lidt mælk eller pisket æg for at give dem en skinnende overflade.
Server horn mens de er varme.