Skip to main content
Sprøde butterdejshorn

Sprøde butterdejshorn

8 stk | med hjemmelavet pesto og prosciutto

Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Disse sprøde butterdejshorn har fuld plade på umami og lækkerhed i form af hjemmelavet pesto og delikate prosciuttoskiver. Perfekte som snacks, til brunchbordet eller madpakken, eller picnic og udflugter som en lille forkælelse.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Butterdej

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sesam)

50 g

Prosciutto

1 stk

Basilikum

20 g

Parmigiano Reggiano

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olie til pesto

¼ tsk

Salt til pesto

Næringsindhold

Energi (kJ)2813 kJ
Kalorier (kcal)672 kcal
Fedt52 g
Mættet fedt18.7 g
Kulhydrat35.2 g
Sukker1.1 g
Kostfibre2.3 g
Protein15.5 g
Kolesterol8.3 mg
Salt3.3 g
Potassium10 mg
Calcium115.5 mg

Fremgangsmåde

Forbered dej
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Rul butterdej ud på en bageplade med bagepapir.

Skær butterdej ud i 4 lige store rektangler, og skær hver rektangel igennem på skrå, så du får 8 trekanter.

Lav pesto
2

Halver prosciutto.

Blend basilikum, olivenolie, finrevet ost, salt og et nip peber indtil glat med en stavblender.

TIP: Hvis du ikke har en stavblender, kan du hakke alle ingredienserne fint og røre dem sammen.

Lav horn
3

Pensl dejtrekanter med pesto, og top med et stykke prosciutto.

Rul horn fra den brede til den smalle ende, så de får form som en croissant.

Bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gyldne og gennembagte.

TIP: Pensl horn med lidt mælk eller pisket æg for at give dem en skinnende overflade.

Server
4

Server horn mens de er varme.