Har I aldrig hørt om Pasta Caponata? Så er det på tide, I prøver denne fantastiske blanding af spændende ingredienser. Pappardelle er stor og bred pasta, der minder om fettuccine, og den passer rigtig godt til retter med meget sauce. Aftenens lækre sauce indeholder tomater, aubergine, timian, hvidløg og chili.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
2 stk
Peberfrugt
1 g
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
1 stk
Rød chili
2 stk
Hvidløgsfed
4 g
Grøntsagsbouillon
250 g
Pappardelle
50 g
Ricotta
20 g
Finrevet ost
1 stk
Løg
1 stk
Timian
½ stk
Aubergine
1 dl
Vand (trin 4)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær aubergine [1/2 stk, 2P] og peberfrugter i 1 cm store tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak chili fint. Hak timian [2 stilke | 4 stilke] fint. TIP: Hold i toppen af timianstilken, og træk ned med to fingre for at løsne bladene.
Bring en stor gryde med vand* i kog, når grøntsagerne har 10 min tilbage i ovnen. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg og timian (gem lidt til anretning), og steg i yderligere 1 min.
Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter og vand* [1 dl I 2 dl] , og lad simre på middel varme i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt pasta og et nip salt* til det kogende vand*, og kog i 4-5 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.
Vend bagte grøntsager og pasta i panden med tomatsauce. Smag til med salt* og peber*.
Anret pasta i dybe tallerkener. Top med chili, revet ost og resterende timian.