Paprikapaneret grillost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paprikapaneret grillost

Paprikapaneret grillost

med chilihonning og cremet ranchdressing

I aften frister vi med grillost som vi panerer i panko krydret med røget paprika. Samtidigt bager vi fritter i ovnen, og bikser en frisk salat sammen med kål, æble og lime. Vi topper med spicy chilihonning og hjemmelavet cremet ranchdressing, og så er maden færdig.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

1 stk

Lime

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

150 g

Kålblanding, skåret

4 g

Røget paprika

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

½ g

Oregano, tørret

1 g

Chiliflager

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1

Æg til panering

1 spsk

Mel til panering

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Sukker til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4135 kJ
Kalorier (kcal)988 kcal
Fedt51.1 g
Mættet fedt27.6 g
Kulhydrat99.6 g
Sukker29 g
Protein39.8 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Paner grillost
2

Imens, skær grillost i 2 cm skiver (3 pr. person).

Pisk æg i en dyb tallerken.

Bland panko, røget paprika og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.

Kom hvedemel i en tredje dyb tallerken.

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Lav ranchdressing
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, hvidløg, oregano, mayonnaise og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland honning og chiliflager i en anden lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav salat
4

Skær æble i tynde, halve skiver.

Halver lime.

Bland limesaft, olivenolie, salt og sukker i en stor skål.

Vend kålblanding og æble i skålen.

Steg grillost
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme, når fritterne har 10 min tilbage.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Server
6

Anret fritter, grillost og salat i på tallerkener.

Top grillost med chilihonning.

Server med ranchdressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image