Nem paprikakrydret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nem paprikakrydret kylling

Nem paprikakrydret kylling

med cremet flødesauce og frisk æblesalat

Her har vi lavet en opskrift, der er klar på rekordtid, men stadig smager helt fantastisk. Vi starter med at koge ris. Mens risene koger steger vi kylling, og blander den i en cremet sauce med fløde, sojasauce og røget paprika. En frisk æblesalat med græskarkerner er et perfekt tilbehør, og den bikser du sammen på få minutter.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Jasminris

1 stk

Tomat

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Røget paprika

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

300 g

Kyllingebryststrimler

60 g

Blandet salat

1 stk

Løg

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2888 kJ
Kalorier (kcal)690 kcal
Fedt19.9 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat78.6 g
Sukker15 g
Protein47.6 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på lav varme i 14 min. Tag gryden af varmen.

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Hak tomat groft.

Steg kylling
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Krydr kylling med salt, og steg med løgi 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

Imens, skyl salat, og skær æble i tynde, halve skiver.

Bland salat, æble, græskarkerner, olivenolie og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
3

Tilsæt tomat og røget paprika til stegepanden, og steg i 1-2 min, eller indtil blød.

Sænk til middel varme.

Tilsæt madlavningsfløde, sojasauce, vand og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet og gennemvarmet.

Smag til med salt og peber.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Server
4

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kylling.

Server med salat.