Her har vi lavet en opskrift, der er klar på rekordtid, men stadig smager helt fantastisk. Vi starter med at koge ris. Mens risene koger steger vi kylling, og blander den i en cremet sauce med fløde, sojasauce og røget paprika. En frisk æblesalat med græskarkerner er et perfekt tilbehør, og den bikser du sammen på få minutter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Jasminris
1 stk
Tomat
4 g
Kyllingebouillon
4 g
Røget paprika
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
300 g
Kyllingebryststrimler
60 g
Blandet salat
1 stk
Løg
1 stk
Æble
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
½ spsk
Olie til stegning
½ dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til kød
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på lav varme i 14 min. Tag gryden af varmen.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Hak tomat groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Krydr kylling med salt, og steg med løgi 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
Imens, skyl salat, og skær æble i tynde, halve skiver.
Bland salat, æble, græskarkerner, olivenolie og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Tilsæt tomat og røget paprika til stegepanden, og steg i 1-2 min, eller indtil blød.
Sænk til middel varme.
Tilsæt madlavningsfløde, sojasauce, vand og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet og gennemvarmet.
Smag til med salt og peber.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med kylling.
Server med salat.