Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Panzanellasalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panzanellasalat

Panzanellasalat

med bagt græskar, blødkogt æg og salatost (OBS! Æg medfølger ikke)

Er I blevet trætte af kartofler, ris og pasta? Så har vi lavet den perfekte opskrift til jer, nemlig en skøn panzanellasalat, som mætter ved at indholde de skønneste brødcroutoner, blandede med græskar, tomat, peberfrugt, rødløg & balsamico. Den festlige salat topper vi med blødkogt æg, smuldret græsk salatost og smukke basilikumblade.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

15 ml

Balsamico

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

½ stk

Butternutsquash

1 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Tomat

40 g

Rucola

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Basilikum

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)571 kcal
Energi (kJ)2388 kJ
Fedt26.65 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat58.01 g
Sukker14.8 g
Protein23.41 g
Salt2.2 g

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Del butternutsquash [1/2 stk, 2P] på langs. Grav kerner ud, og skær i 2 cm tern. Skær peberfrugt i 2 cm tern, og skær rødløg i 2 cm både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Kog æg
2

Bring en lille gryde med vand* i kog. Kog æg* [2 stk | 4 stk] i 7-8 min for blødkogt. Hæld vand fra, og fyld gryden med koldt vand*. Pil æg, og del i to. 

Bag croutoner & grøntsager
3

Bræk brød i små stykker, og kom dem i en mellemstor skål. Vend med en smule olivenolie* og et nip salt* og peber*. Fordel på bagepladen med grøntsager, når de har bagt i 20 min. Bag i ovnen i 5-8 min.

Bland salat
4

Skær tomat i 2 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum groft. Bland tomat, basilikum (gem lidt til anretning), hvidløg og balsamico i en stor skål, og smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt en smule olivenolie til salaten.

Tilsæt grøntsager og brød
5

Vend bagte grøntsager i skålen med salat. Tilsæt croutoner og rucola lige inden servering, så de ikke bliver bløde. TIP: Hvis du foretrækker ekstra sprøde croutoner, kan du bruge dem som topping i stedet for at tilsætte dem i salaten.

Server
6

Anret salat på tallerkener. Top med æg. Drys med smuldret salatost og resterende basilikum.