Skip to main content
Pankopaneret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret svinekød

Pankopaneret svinekød

med søde fritter og hvidløgsmayonnaise

Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre. I aften pankopanerer vi svinekød og krydrer det med vores egen krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Vi serverer vores kød med sød kartoffelfritter, en frisk salat med radiser og en cremet hvidløgsmayonnaise.

Tags:
Børnevenlig
Comfort Food
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Citron

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde spor af: Spelt, Rug, Hvede, Sesam, Kamut, Byg, Jordnødder, Havre, Nøtter, Gluten)

450 g

Sød kartoffel

½ stk

Hvidløgsfed

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Salat

75 g

Radiser

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3421 kJ
Kalorier (kcal)818 kcal
Fedt37 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat71.5 g
Sukker5 g
Protein47.1 g
Salt4.7 g

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær sød kartoffel (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Paner kød
2

Imens, skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko, Ay Cajun-ba og et nip peber i en tredje dyb tallerken.

Vend svinekød i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering. Overfør til en tallerken.

Steg kød
3

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden. - Steg ad omgange ved behov.

Lav hvidløgsmayonnaise
4

Imens, skær radiser i tynde skiver.

Hak salat groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær citron i både.

Bland mayonnaise, hvidløg og fraiche i en lille skål.

Lav salat
5

Bland radiser, salat, græskarkerner, olivenolie, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål lige inden servering.

Server
6

Anret svinekød, salat og søde fritter på tallerkener.

Server med hvidløgsmayonnaise.