topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret svinekød

Pankopaneret svinekød

med hvidløgsris, broccoli og asiatisk mayodressing

Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med hvidløgsstegte grøntsager, aromatisk hvidløgsris og spændende asiatisk mayodressing. Denne opskrift er lige så meget en oplevelse som et mættende måltid.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Soja
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

250 g

Broccoli

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

1 stk

Gulerod

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

10 g

Sesamfrø

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

3 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)818 kcal
Energi (kJ)3423 kJ
Fedt32.61 g
Mættet fedt5.4 g
Kulhydrat80.52 g
Sukker10 g
Protein46.9 g
Salt3.1 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits halvdelen af hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered råvarer
2

Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær broccoli i små buketter. Skær svinekød i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt. Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og broccoli i 5-6 min. Tilsæt resterende hvidløg, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, overfør til en skål, og dæk til med låg. TIP: Tilsæt et skvæt vand til panden, så tilberedes grøntsagerne hurtige.

Paner kød
4

Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken. Bland panko med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en anden dyb tallerken. Vend svinekød i æg og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

Steg kød
5

Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden. 

Server
6

Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager på tallerkener. Dryp med asiatisk mayodressing. Drys med sesamfrø.