Paneret grillostbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret grillostbowl

Paneret grillostbowl

med bagte grøntsager og cremet pestodressing

I aften frister vi med smuk og velsmagende bowl fyldt med skønne ingredienser. Vi fylder vores bowl med ovnbagt krydret rødløg, rødbede og kartofler, vendt med salat og citron. Vi topper med pankopaneret grillost, ovnristede græskarkerner, og cremet pestodressing.

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

50 g

Cremet pestodressing

450 g

Sød kartoffel

20 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

2 stk

Rødbede

100 g

Blandet salat

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

2 spsk

Mel til panering

1

Æg til panering

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4002 kJ
Kalorier (kcal)956 kcal
Fedt53.5 g
Mættet fedt25.6 g
Kulhydrat78.5 g
Sukker18.5 g
Protein41.3 g
Salt5.9 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 2 cm tern.

Skær rødløg i 2 cm både.

Bag rodfrugter
2

Fordel kartofler, rødbede og rødløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt, et nip peber og halvdelen af Mamas Favorit, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

Paner grillost
3

Imens, skær grillost i 1 cm skiver (3 pr. person).

Kom hvedemel i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko, resterende Mamas Favorit og et stort nip peber i en tredje dyb tallerken.

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Steg grillost
4

Kom græskarkerner i et hjørne på bagepladen, når kartoflerne har 5 min tilbage.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Skyl salat.

Halver citron.

Lav salat
5

Bland citronsaft, olivenolie, salt, salat og et nip peber i en stor skål.

Tag færdige rodfrugter ud af ovnen, lad køle af i 2 min, og vend derefter i skålen med salat.

Server
6

Anret grøntsager i dybe tallerkener.

Top med grillost, og drys med græskarkerner.

Dryp med pestodressing.