Panerede hakkebøffer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panerede hakkebøffer

Panerede hakkebøffer

med fritter & agurkesalat

Forbered dig på en tallerken med masser af smag! Sprøde persillebøffer serveret med hjemmelavede fritter. Server med agurksalat og krydderyoghurt, og så er det bare at spise løs!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket oksekød

500 g

Bagekartoffel

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Skalotteløg

1 pose

Kruspersille

4 g

Panamad

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

60 g

Blandet salat

1 stk

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

1 stk

Æg (trin 3)

3 spsk

Hvedemel (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

efter behov

Smør (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)678 kcal
Energi (kJ)2837 kJ
Fedt22.87 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat78.68 g
Sukker8.7 g
Protein44.42 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartoffel (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Form hakkebøffer
2

Hak skalotteløg og persille fint. Bland skalotteløg, persille, hakket oksekød, æg* [1 stk | 2 stk], hvedemel* [3 spsk | 5 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], et stort nip peber* og halvdelen af Panamad i en skål. Form fars til hakkebøffer (2 pr. person).

Paner hakkebøffer
3

Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken. Kom panko i en anden dyb tallerken. Vend hakkebøffer i æg og derefter i panko, og stil til side på en tallerken. 

Steg hakkebøffer
4

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakkebøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Hakkebøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav agurkesalat
5

Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. Hak agurk groft. Bland salat, agurk, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Bland yoghurt med resterende Panamad i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret hakkebøffer, fritter og agurkesalat på tallerkener. Server med krydderyoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image