HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPanerede Hakkebøffer
topBanner
Panerede hakkebøffer

Panerede hakkebøffer

med fritter & agurkesalat

Forbered dig på en tallerken med masser af smag! Sprøde persillebøffer serveret med hjemmelavede fritter. Server med agurksalat og krydderyoghurt, og så er det bare at spise løs!

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Hakket oksekød

500 g

Bagekartoffel

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Skalotteløg

1 pose

Kruspersille

4 g

Panamad

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

60 g

Blandet salat

1 stk

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg* (trin 2)

1 stk

Æg* (trin 3)

3 spsk

Hvedemel* (trin 2)

¼ tsk

Salt* (trin 2)

efter behov

Smør* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2837.3586 kJ
Kalorier (kcal)678.145 kcal
Fedt23.0205 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat78.839 g
Sukker8.8 g
Protein44.4215 g
Salt3.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartoffel (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Hak skalotteløg og persille fint. Bland skalotteløg, persille, hakket oksekød, æg* [1 stk | 2 stk], hvedemel* [3 spsk | 5 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], et stort nip peber* og halvdelen af Panamad i en skål. Form fars til hakkebøffer (2 pr. person).

3

Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken. Kom panko i en anden dyb tallerken. Vend hakkebøffer i æg og derefter i panko, og stil til side på en tallerken. 

4

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakkebøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Hakkebøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

5

Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. Hak agurk groft. Bland salat, agurk, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Bland yoghurt med resterende Panamad i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret hakkebøffer, fritter og agurkesalat på tallerkener. Server med krydderyoghurt.