Forbered dig på en tallerken med masser af smag! Sprøde persillebøffer serveret med hjemmelavede fritter. Server med agurksalat og krydderyoghurt, og så er det bare at spise løs!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Hakket oksekød
500 g
Bagekartoffel
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Skalotteløg
1 pose
Kruspersille
4 g
Panamad
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
60 g
Blandet salat
1 stk
Agurk
1 stk
Æg (trin 2)
1 stk
Æg (trin 3)
3 spsk
Hvedemel (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
efter behov
Smør (trin 4)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartoffel (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Hak skalotteløg og persille fint. Bland skalotteløg, persille, hakket oksekød, æg* [1 stk | 2 stk], hvedemel* [3 spsk | 5 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], et stort nip peber* og halvdelen af Panamad i en skål. Form fars til hakkebøffer (2 pr. person).
Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken. Kom panko i en anden dyb tallerken. Vend hakkebøffer i æg og derefter i panko, og stil til side på en tallerken.
Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakkebøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Hakkebøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. Hak agurk groft. Bland salat, agurk, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Bland yoghurt med resterende Panamad i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Anret hakkebøffer, fritter og agurkesalat på tallerkener. Server med krydderyoghurt.