HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPandestegte Zucchinifritters
topBanner
Pandestegte zucchinifritters

Pandestegte zucchinifritters

med søde fritter og rørt tzatziki

Zucchinifritters med ost er et yderst velsmagende alternativ til bøffer eller frikadeller. Her serveres de med sprøde søde kartoffelbåde, cremet tzatsiki og en frisk salat med tomat, spinat og citron.

Tags:Under 650 kcalVegetarisk
Allergener:mælkselleriæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

220 g

Zucchini

1 stk

Forårsløg

50 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

50 g

Mozzarella

(Indeholdermælk)

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citron, økologisk

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

1 pose

Dild

½ stk

Hvidløgsfed

450 g

Sød kartoffel

30 g

Spinat

1 stk

Tomat

4 g

Mamas Favorit

(Indeholderæg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt* (trin 1)

½ spsk

Hvedemel* (trin 1)

1 stk

Æg* (trin 4)

½ spsk

Olivenolie* (trin 5)

4 spsk

Hvedemel* (trin 4)

½ tsk

Salt* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)603.7925 kcal
Energi (kJ)2526.2678 kJ
Fedt23.196 g
Mættet fedt11.8 g
Kulhydrat67.7598 g
Sukker10.9 g
Protein27.532 g
Salt4.9 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Rivejern
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Bland Mamas Favorit, hvedemel* [1/2 spsk | 1 spsk], salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber* i en lille skål. Vend fritter med krydderiblanding, og bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

2

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Riv zucchini groft. Overfør zucchini til en si, og krydr med et stort nip salt*. Stil til side i køkkenvasken i 10 min, og klem så meget væske ud som muligt. Overfør til en stor skål.

3

Riv hvidløg [½ stk, 2P] fint. Hak agurk fint. Bland yoghurt, hvidløg, agurk og et nip salt* i en lille skål.

4

Snit forårsløg fint. Hak persille fint. Vend forårsløg, persille, æg* [1 stk | 2 stk], revet mozzarella, salatost [½ pakke, 2P], grøntsagsbouillon, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber* i skålen med zucchini. Tilsæt hvedemel* [4 spsk | 8 spsk], og rør rundt.

5

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Form fars til fritters i panden (2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. Hak tomat groft. Bland tomat, spinat, olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] og et skvæt citronsaft i en skål.

6

Anret zucchinifritters og fritter på tallerkener. Top med tzatziki. Server med salat.