
Pandestegte zucchinifritters
med søde fritter og rørt tzatziki
Zucchinifritters med ost er et yderst velsmagende alternativ til bøffer eller frikadeller. Her serveres de med sprøde søde kartoffelbåde, cremet tzatsiki og en frisk salat med tomat, spinat og citron.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Zucchini
1 stk
Forårsløg
50 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 pose
Bredbladet persille
½ stk
Citron, økologisk
1 stk
Agurk
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 pose
Dild
½ stk
Hvidløgsfed
450 g
Sød kartoffel
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Tomat
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Hvedemel (trin 1)
1 stk
Æg (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
4 spsk
Hvedemel (trin 4)
½ tsk
Salt (trin 4)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Bland Mamas Favorit, hvedemel* [1/2 spsk | 1 spsk], salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber* i en lille skål. Vend fritter med krydderiblanding, og bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.
Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Riv zucchini groft. Overfør zucchini til en si, og krydr med et stort nip salt*. Stil til side i køkkenvasken i 10 min, og klem så meget væske ud som muligt. Overfør til en stor skål.
Riv hvidløg [½ stk, 2P] fint. Hak agurk fint. Bland yoghurt, hvidløg, agurk og et nip salt* i en lille skål.
Snit forårsløg fint. Hak persille fint. Vend forårsløg, persille, æg* [1 stk | 2 stk], revet mozzarella, salatost [½ pakke, 2P], grøntsagsbouillon, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber* i skålen med zucchini. Tilsæt hvedemel* [4 spsk | 8 spsk], og rør rundt.
Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Form fars til fritters i panden (2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. Hak tomat groft. Bland tomat, spinat, olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] og et skvæt citronsaft i en skål.
Anret zucchinifritters og fritter på tallerkener. Top med tzatziki. Server med salat.