Pandestegte zucchinifritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte zucchinifritters

Pandestegte zucchinifritters

med søde fritter og rørt tzatziki

Zucchinifritters med ost er et yderst velsmagende alternativ til bøffer eller frikadeller. Her serveres de med sprøde søde kartoffelbåde, cremet tzatsiki og en frisk salat med tomat, spinat og citron.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Selleri
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

1 stk

Forårsløg

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citron, økologisk

1 stk

Agurk

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Dild

½ stk

Hvidløgsfed

450 g

Sød kartoffel

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Tomat

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Hvedemel (trin 1)

1 stk

Æg (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

4 spsk

Hvedemel (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)604 kcal
Energi (kJ)2526 kJ
Fedt23.2 g
Mættet fedt11.8 g
Kulhydrat67.8 g
Sukker10.9 g
Protein27.5 g
Salt4.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Bland Mamas Favorit, hvedemel* [1/2 spsk | 1 spsk], salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber* i en lille skål. Vend fritter med krydderiblanding, og bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
2

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Riv zucchini groft. Overfør zucchini til en si, og krydr med et stort nip salt*. Stil til side i køkkenvasken i 10 min, og klem så meget væske ud som muligt. Overfør til en stor skål.

Lav tzatziki
3

Riv hvidløg [½ stk, 2P] fint. Hak agurk fint. Bland yoghurt, hvidløg, agurk og et nip salt* i en lille skål.

Bland fars
4

Snit forårsløg fint. Hak persille fint. Vend forårsløg, persille, æg* [1 stk | 2 stk], revet mozzarella, salatost [½ pakke, 2P], grøntsagsbouillon, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber* i skålen med zucchini. Tilsæt hvedemel* [4 spsk | 8 spsk], og rør rundt.

Steg fritters
5

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Form fars til fritters i panden (2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. Hak tomat groft. Bland tomat, spinat, olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] og et skvæt citronsaft i en skål.

Server
6

Anret zucchinifritters og fritter på tallerkener. Top med tzatziki. Server med salat.