Pandestegte kikærtefritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte kikærtefritters

Pandestegte kikærtefritters

med sprød fattoushsalat og hvidløgsyoghurt

Kikærtefritters med salatost, kommen og persille er yderst velsmagende og nærende. I aften serverer vi dem med sprød fattoushsalat med radiser, salat, cherrytomater og agurk, cremet hvidløgsyoghurt og naancroutoner.

Tags:
Vegetarisk
Under 650 kcal
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 g

Kikærter

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

4 g

Panamad

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

1 stk

Tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

75 g

Radiser

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Salat

50 g

Græsk ost

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til tortilla

¼ tsk

Salt til sauce

1 stk

Æg til fritters

3 spsk

Mel til fritters

½ tsk

Salt til fritters

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2461 kJ
Kalorier (kcal)588 kcal
Fedt29.1 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat53.3 g
Sukker6.6 g
Protein24.7 g
Salt6.3 g

Fremgangsmåde

Bag croutoner
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær tortillabrød i 1 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 5-8 min, eller indtil gyldne.

Lav hvidløgsyoghurt
2

Imens, hak salat groft.

Skær tomat i 2 cm både.

Skær radiser i tynde skiver.

Hak agurk, persille og hvidløg fint.

Bland hvidløg, yoghurt, mayonnaise, salt og et nip peber i en lille skål.

Lav fars
3

Skyl kikærter under koldt vand i en si.

Mos kikærter med en gaffel i en stor skål.

Tilsæt smuldret græsk ost, grøntsagsbouillon, persille, Panamad, æg, hvedemel, salt og et nip peber, og rør godt rundt.

TIP: Sørg for at mose kikærterne fint, så binder farsen bedre.

Steg fritters
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm på på middelhøj varme.

Form fars til fritters (3 pr. person) direkte i panden, pres flade med en palet, og steg i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Vend ikke for tidligt, da de kan falde sammen.

Bland fattoushsalat
5

Imens, bland radiser, salat, tomat, agurk, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Server
6

Anret kikærtefritters og fattoushsalat på tallerkener.

Dryp med hvidløgsyoghurt.

Top med croutoner.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image