HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPandestegt Steak Og Rødvinssauce
topBanner
Pandestegt steak og rødvinssauce

Pandestegt steak og rødvinssauce

med smørstegt broccolini og knuste kartofler

Premium

Kød, kartofler, grøntsager og en vidunderlig sauce! Det er, hvad vi kalder en vellykket lørdagskombination! Vi steger mør steak til perfektion! Samtidig laver vi knuste kartofler med lækker ost. Aftenens grøntsager er smørstegt broccolini og gulerod med hvidløg, og den fantastiske rødvinssauce fuldender aftenens mesterværk!

Allergener:mælkægsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Angus Striploin

500 g

Små kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Skalotteløg

1 pose

Estragon

2 stk

Gulerod, lilla

75 g

Broccolini

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

1 g

Chiliflager

60 g

Rødvinssauce

(Indeholdersulfitter)

4 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand* (trin 5)

1 spsk

Smør* (trin 4)

1 spsk

Smør* (trin 5)

½ spsk

Hvedemel* (trin 5)

1 spsk

Olivenolie* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3491.0776 kJ
Kalorier (kcal)834.3875 kcal
Fedt47.794 g
Mættet fedt21 g
Kulhydrat60.4311 g
Sukker13.1 g
Protein42.33 g
Salt1.9 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*.  Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler (uskrællet) i 15-18 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. Krydr med et nip salt* og peber*, og stil til side med låg på for at holde på varmen.

2

Hak skalotteløg [½ stk, 2P] og estragon fint. Pres eller hak hvidløg fint. Halver gulerod (uskrællet), og skær i kvarte på langs. Fordel kogte kartofler på en bageplade med bagepapir, og krus let med en gaffel. Tilsæt olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], finrevet ost og et nip salt*, og bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gyldne.

3

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. 

4

Opvarm en smule olivenolie* (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt broccolini [1/2 pose, 2P], gulerod og et skvæt vand*, og steg i 3-4 min. Tilsæt halvdelen af hvidløg, smør* [1 spsk I 2 spsk] og chiliflager, og steg videre i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål med låg. TIP: Undlad chilien, hvis ikke alle er til stærk mad. 

5

Pisk vand* [1 dl | 2 dl] og hvedemel* [1/2 spsk | 1 spsk] sammen til en jævning i en lille skål. Smelt smør* 1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Steg skalotteløg og resterende hvidløg i 1-2 min. Tilsæt rødvinssauce, kyllingebouillon, jævning, estragon (gem lidt til anretning) og kødsaft fra bøfferne, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

6

Anret bøffer, kartofler og grøntsager på tallerkener. Dryp med rødvinssauce. Drys med resterende estragon.