Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Pandestegt steak og cremet ostesauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt steak og cremet ostesauce

Pandestegt steak og cremet ostesauce

med syrlig æblesalat og rosmarinbagt græskar

Alle har brug for en smule luksus, og hvad kan være mere luksuriøst end rigtig lækkert kød med fantastisk tilbehør. I aften holder vi fest med striploin steak med en cremet flødesauce af ost og hvidløg. Som tilbehør laver vi salvie- og hasselnødstegt græskar og rucolasalat med æble. Glem ikke pæn bordopdækning og lækre drikkevarer.

Allergener:
Mælk
Æg
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

300 g

Angus Striploin

½ stk

Butternutsquash

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rosmarin

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder)

40 g

Rucola

1 stk

Æble

4 g

Oksebouillon

20 g

Valnødder

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 5)

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)963 kcal
Energi (kJ)4028 kJ
Fedt77.04 g
Mættet fedt25.3 g
Kulhydrat25.84 g
Sukker11.8 g
Protein42.38 g
Salt1.3 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag græskar
1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skræl butternutsquash [1/2 stk, 2P], og skær i 1/2 cm tynde skiver. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Forbered grøntsager
2

Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag. Hak rosmarin [1/2 stilk I 1 stilk] fint og valnødder og hasselnødder groft. Skær æble i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Bland æble, rucola og et nip salt* og peber* i en skål. TIP: Tilsæt en smule olivenolie til salaten.

Tilsæt rosmarin og nødder
3

Bland rosmarin og olivenolie* [2 spsk I 4 spsk] i en lille skål. Top butternutsquash med rosmarin og hasselnødder, når de har 10 min tilbage i ovnen. 

Steg bøffer
4

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. 

Lav flødesauce
5

Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i samme stegepande på middel varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt madlavningsfløde, finrevet ost og oksebouillon, og rør rundt. Skru ned til lav varme, og lad simre i 2 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt kødsaft fra tallerkenen med bøffer, og smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret butternutsquash, bøffer, og rucolasalat på tallerkener. Øs flødesauce over. Top med valnødder.