En frisk og krydret ret til dage, hvor dine smagsløg har lyst til at besøge latinamerika. De hvidløgsaromatiske ris får selskab af en farverig salat med stegte majs, gulerødder og persille, og hovedrollen er en smagfuld sej i cajun-krydret enchiladasauce. iAy ay ay, caramba!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Gulerod
250 g
Sej
(Indeholder Fisk)
150 g
Jasminris
1 stk
Tomat
100 g
Enchiladasauce
1 stk
Hvidløgsfed
1 dåse
Majs
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 pose
Bredbladet persille
½ spsk
Olie til ris
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
2 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til fisk
1 spsk
Olie til stegning
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middel varme.
Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende. Tilsæt vand, og bring i kog.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Hæld væde fra majs.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.
Overfør til en mellemstor skål.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Hak persille groft.
Bland majs, gulerod, persille, olivenolie, salt og et nip peber i en skål.
Hak tomat groft.
Bland enchiladasauce, tomat, Ay Cajun-ba, vand og et stort nip peber i en mellemstor skål.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Tilsæt enchiladasauce, og lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret hvidløgsris, salat og fisk på tallerkener.
Top fisk med enchiladasauce.