Pandestegt middelhavskylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt middelhavskylling

Pandestegt middelhavskylling

med lun bulgurtabouleh og yoghurtdressing

Velkommen til middelhavsfest! Er I blevet trætte af traditionelle måder at servere kylling, så har vi fundet en vidunderlig variant! Når kyllingen steges med krydderier inspireret af middelhavet, så er det nemt at drømme sig væk til varme lande. Plejer I at servere kartofler til kyllingen? Ikke i aften! I stedet for rører vi den smukkeste tabouleh sammen, bestående af bulgur med bid, agurk og rødløg. En mild og cremet purløgsdressing som tilbehør vil blive elsket af store og små!

Tags:
Børnevenlig
Max 50g kulhydrater
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten
Selleri
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

125 g

Cherrytomater

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

280 g

Kyllingebryst

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til bulgur

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2471 kJ
Kalorier (kcal)590 kcal
Fedt26.4 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat38.9 g
Sukker6.7 g
Protein43.2 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i en gryde på middel varme.

Svits hvidløg i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Bring vand i kog i en mellemstor gryde. Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Steg kylling
2

Krydr kylling med Middelhavsdrøm og et nip salt og peber.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 5-6 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Imens, hak agurk og rødløg fint.

Halver cherrytomater.

Hak persille fint.

Skær citron i både.

Lav tabouleh
4

Bland bulgur, cherrytomater, agurk, rødløg og citronsaft i en skål.

Krydr med salt og peber.

TIP: Tilsæt en smule olivenolie.

Lav yoghurtdressing
5

Bland yoghurt, aioli og persille i en lille skål, og krydr med salt og peber.

Server
6

Anret tabouleh og kylling på tallerkener.

Server med yoghurtdressing og resterende citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image