Skip to main content
Pandestegt kuller i ponzusauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt kuller i ponzusauce

Pandestegt kuller i ponzusauce

med jasminris og ovnbagte grøntsager

I aften steger kuller, og lader den simre i en fantastisk sauce med smør, hvidløg, ponzudressing og sojasauce. Samtidig ovnbager vi broccoli og gulerod med sesamfrø, og koger aromatiske jasminris. Vi topper herlighederne med frisk limesaft og forårsløg, og så er maden færdig.

Allergener:
Fisk
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

250 g

Torsk

(Indeholder: Fisk)

150 g

Jasminris

250 g

Broccoli

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 dl

Vand til sauce

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2551 kJ
Kalorier (kcal)610 kcal
Fedt16.5 g
Mættet fedt6.5 g
Kulhydrat73.7 g
Sukker8.9 g
Protein35.8 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Bag grøntsager
2

Skær broccoli (inklusive stokken) i 2 cm tern.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde skiver.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og drys med sesamfrø. Krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær lime i både.

Pres eller hak hvidløg fint.

Snit forårsløg fint.

Lav ponzusauce
4

Bland hvidløg, ponzudressing, sojasauce og vand i en lille skål.

Steg fisk
5

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg fisk i 2-3 min på den ene side.

Vend fisk, tilsæt ponzusauce og smør, og steg videre i 1-2 min, eller indtil fisken er gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk, sesamgrøntsager og ris i dybe tallerkener.

Top fisk med sauce.

Drys med forårsløg.

Server med limebåde.