Pandestegt grillost og bulgursalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Pandestegt grillost og bulgursalat

med balsamicoglaseret rødbede & dild-yoghurtdressing

Nyd et nemt tilberedt og velsmagende vegetarisk måltid med vores Pandetegt grillost og bulgursalat. Denne hurtige ret byder også på balsamicoglaseret rødbede og rødkål, cremet yoghurtdressing med dild og ristede græskarkerner for ekstra knas.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sulfitter
Selleri
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Rødbeder, forkogte

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Gulerod

60 g

Blandet salat

1 pose

Dild

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

1 spsk

Olie til bulgur

½ spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3049 kJ
Kalorier (kcal)729 kcal
Fedt42.4 g
Mættet fedt24.8 g
Kulhydrat162.4 g
Sukker127.1 g
Protein32.4 g
Salt6.5 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Overfør færdigkogt bulgur til en stor skål, og bland med olivenolie.

Lav dressing
2

Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. 

Rist græskarkerner i 2-3 min, eller indtil de begynder at poppe.

Hak dild groft.

Bland yoghurt, dild, salt og peber i en mellemstor skål.

3

Skær grillost i skiver (2 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg grillost krydret med Mamas Favorit i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

4

Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Skær rødbede (uskrællet) i 3 cm tern.

Steg rødbede og rødkål i 3-4 min, eller indtil mørt.

Tilsæt balsamico og salt, og steg videre i 1 min, eller indtil glaseret. Overfør til en skål.

5

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Skyl blandet salat.

Vend blandet salat i skålen med bulgur.

6

Anret bulgur med salat, rødbede- og kålblanding og gulerod i skåle. Top med grillost.

Dryp med dild-yoghurtdressing.

Drys græskarkerner over.