Nyd et nemt tilberedt og velsmagende vegetarisk måltid med vores Pandetegt grillost og bulgursalat. Denne hurtige ret byder også på balsamicoglaseret rødbede og rødkål, cremet yoghurtdressing med dild og ristede græskarkerner for ekstra knas.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Rødbeder, forkogte
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Gulerod
60 g
Blandet salat
1 pose
Dild
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
1 spsk
Olie til bulgur
½ spsk
Olie til grøntsager
¼ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til sauce
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Overfør færdigkogt bulgur til en stor skål, og bland med olivenolie.
Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist græskarkerner i 2-3 min, eller indtil de begynder at poppe.
Hak dild groft.
Bland yoghurt, dild, salt og peber i en mellemstor skål.
Skær grillost i skiver (2 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg grillost krydret med Mamas Favorit i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.
Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Skær rødbede (uskrællet) i 3 cm tern.
Steg rødbede og rødkål i 3-4 min, eller indtil mørt.
Tilsæt balsamico og salt, og steg videre i 1 min, eller indtil glaseret. Overfør til en skål.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Skyl blandet salat.
Vend blandet salat i skålen med bulgur.
Anret bulgur med salat, rødbede- og kålblanding og gulerod i skåle. Top med grillost.
Dryp med dild-yoghurtdressing.
Drys græskarkerner over.