Pandestegt citronkuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt citronkuller

Pandestegt citronkuller

med lun radisesalat og ovnbagte kartofler

Ugens fisk er kuller, som vi steger sammen med en dejlig citronbouillon med dild. Vidunderligt tilbehør er ovnbagte kartofler, pastinak, løg og en farverig salat med zucchini, radiser og spinat. Vi serverer herlighederne med cremet mayonnaise.

Tags:
Hvedefri
Under 650 kcal
Spis mig først
Allergener:
Pesce
Egg
Senf
Celery

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

1 stk

Citron

250 g

Kuller

25 g

Mayonnaise

30 g

Spinat

400 g

Små kartofler

1 pose

Dild

75 g

Radiser

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Pastinak

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til grøntsager

½ dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til fisk

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Smør til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2508 kJ
Kalorier (kcal)600 kcal
Fedt25.1 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat55.5 g
Sukker12.4 g
Kostfibre10 g
Protein36.8 g
Salt2 g
Potassium57.6 mg
Calcium9.3 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Halver kartofler.

Skær pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.

Skær løg i 1 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Forbered råvarer
2

Halver radiser.

Skær zucchini i 1 cm halve skiver.

Skyl spinat.

Hak dild fint.

Skær citron i både.

Bland vand, grøntsagsbouillon, dild og citronsaft i en lille skål.

Lav radisesalat
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg zucchini og radiser i 3-4 min, eller indtil let brunet.

Krydr med et nip salt og peber.

Overfør til en skål, og top med spinat.

Vend sammen lige inden servering.

Steg fisk
4

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og peber, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg fisk på den ene side i 2-3 min.

Tilsæt bouillon
5

Sænk til middel varme, og vend fisk.

Tilsæt bouillon og smør, og steg videre i 2-3 min, eller indtil gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret rodfrugter, radisesalat og fisk på tallerkener.

Top fisk med bouillon fra panden.

Server med mayonnaise.