Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Forkæl nogen du holder af med disse smukke påskepandekager toppet med solskinsgul mangoyoghurt, passionsfrugtsirup og mangotern. Denne morgentallerken er smuk som en lysende solopgang, og smager lige så strålende!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Pandekagemiks
1 stk
Lime
1 stk
Mango
150 g
Yoghurt
2 stk
Passionsfrugt
5 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning
½ dl
Vand til sauce
2 tsk
Sukker til sauce
Halver lime.
Pisk vand, et stort skvæt limesaft og pandekagemiks sammen i en stor skål.
Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedte.
Gentag med resterende dej.
TIP: Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme, ved at stille dem i ovnen på 100°C/80°C (varmluft) indtil de skal serveres.
Imens, halver passionsfrugt, og grav indmad ud i en lille gryde.
Tilsæt sukker og vand, og bring i kog på middel varme.
Sænk varmen, og lad simre i 2-3 min, indtil tyknet.
Overfør til en lille skål.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen.
Skær den ene del i 2 cm tern, og overfør den anden del til en skål.
Brug en stavblender til at blende mangoen i skålen. Tilsæt yoghurt, og rør sammen.
Anret pandekager på tallerkener.
Top med mangoyoghurt, mangotern og passionsfrugtsirup.