Påskepandekager med mangoyoghurt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Påskepandekager med mangoyoghurt

Påskepandekager med mangoyoghurt

4 portioner | med passionsfrugtsirup

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Forkæl nogen du holder af med disse smukke påskepandekager toppet med solskinsgul mangoyoghurt, passionsfrugtsirup og mangotern. Denne morgentallerken er smuk som en lysende solopgang, og smager lige så strålende!

Allergener:
Hvede
Milk
Egg
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Pandekagemiks

1 stk

Lime

1 stk

Mango

150 g

Yoghurt

2 stk

Passionsfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand til pandekager

2 spsk

Smør til stegning

½ dl

Vand til sauce

2 tsk

Sukker til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4617 kJ
Kalorier (kcal)1104 kcal
Fedt33.4 g
Mættet fedt17.5 g
Kulhydrat163.5 g
Sukker55.5 g
Kostfibre11.6 g
Protein29.4 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Lav pandekager
1

Halver lime.

Pisk vand, et stort skvæt limesaft og pandekagemiks sammen i en stor skål.

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedte.

Gentag med resterende dej.

TIP: Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme, ved at stille dem i ovnen på 100°C/80°C (varmluft) indtil de skal serveres.

Lav passionsfrugtsirup
2

Imens, halver passionsfrugt, og grav indmad ud i en lille gryde.

Tilsæt sukker og vand, og bring i kog på middel varme.

Sænk varmen, og lad simre i 2-3 min, indtil tyknet.

Overfør til en lille skål.

Lav mangoyoghurt
3

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen.

Skær den ene del i 2 cm tern, og overfør den anden del til en skål.

Brug en stavblender til at blende mangoen i skålen. Tilsæt yoghurt, og rør sammen.

Server
4

Anret pandekager på tallerkener.

Top med mangoyoghurt, mangotern og  passionsfrugtsirup.