Gyoza er den ultimative fastfood! De er lynhurtige at lave og smager himmelsk. Her serverer vi vores grøntsagsgyoza på en bund af majsris med asiatisk agurkekålsalat og sesamduftende dipsauce. Perfekt når du vil lave aftensmad, der både er hurtig, velsmagende og grøn.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
1 dåse
Majs
1 stk
Agurk
100 g
Spidskål
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
20 g
Asiatisk dressing
200 g
Gyoza med grøntsager
(Indeholder Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
½ g
Chiliflager
10 ml
Sesamolie
(Indeholder Sesam)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til slaw
¼ tsk
Salt til slaw
1 dl
Vand til gyoza
½ tsk
Sukker til dip
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Hæld væde fra majs.
Tilsæt ris, majs og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær agurk i halve skiver.
Halver spidskål, og skær i tynde skiver.
Hak peanuts groft.
Bland agurk, spidskål, Asiatisk dressing, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt gyoza med den flade side nedad i et jævnt lag. Steg i 1-2 min, eller indtil bunden er gyldenbrun.
Tilsæt vand, og dæk til med låg. Damp i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.
TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet!
Bland sojasauce, chiliflager, sesamolie, sesamfrø, sukker og et nip peber i en lille skål.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret majsris, agurke-kålsalat og gyoza i skåle.
Drys peanuts over agurke-kålsalat.
Server med dressing til at dyppe gyoza i.