Pandestegt gyoza- og majsrisbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt gyoza- og majsrisbowl

Pandestegt gyoza- og majsrisbowl

med asiatisk agurke-kålsalat

Gyoza er den ultimative fastfood! De er lynhurtige at lave og smager himmelsk. Her serverer vi vores grøntsagsgyoza på en bund af majsris med asiatisk agurkekålsalat og sesamduftende dipsauce. Perfekt når du vil lave aftensmad, der både er hurtig, velsmagende og grøn.

Allergener:
Jordnødder
Gluten
Soja
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 g

Majs

1 stk

Agurk

100 g

Spidskål

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)

20 g

Asiatisk dressing

200 g

Gyoza med grøntsager

(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde spor af: Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

½ g

Chiliflager

10 ml

Sesamolie

(Indeholder: Sesam)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til slaw

¼ tsk

Salt til slaw

1 dl

Vand til gyoza

½ tsk

Sukker til dip

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3260 kJ
Kalorier (kcal)779 kcal
Fedt30.6 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat103 g
Sukker12.9 g
Protein20.6 g
Salt5.9 g

Fremgangsmåde

Kog majsris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Hæld væde fra majs. 

Tilsæt ris, majs og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

Imens, skær agurk i halve skiver.

Halver spidskål, og snit fint.

Hak peanuts groft.

Lav salat
3

Bland agurk, spidskål, asiatisk dressing, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg gyoza
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gyoza med den flade side nedad i 1-2 min, eller indtil bunden er gyldenbrun.

Tilsæt vand, og dæk til med låg. Damp i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.

TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet! 

Lav dressing
5

Bland sojasauce, chiliflager, sesamolie, sesamfrø, sukker og et nip peber i en lille skål.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret ris, agurke-kålsalat og gyoza på tallerkener.

Top agurke-kålsalat med peanuts.

Server med dressing.