Pan fried celeriac fritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pan fried celeriac fritters

Pan fried celeriac fritters

with roasted potatoes and zucchini salad

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
•Vegetarisk
Allergener:
Selleri
•Mælk
•Æg
•Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder Selleri)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

½ stk

Løg

1 stk

Zucchini

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Citron

400 g

Små kartofler

40 g

Rucola

1 pose

Kruspersille

4 g

Hvide Løjer & Urter

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

2 stk

Æg (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2644 kJ
Kalorier (kcal)632 kcal
Fedt35.5 g
Mættet fedt6.8 g
Kulhydrat54 g
Sukker10.6 g
Protein20.1 g
Salt4 g

Redskaber

•Bageplade
•Stegepande
•Rivejern

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6