Ovnbagt kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt kyllingebryst

Ovnbagt kyllingebryst

med sesamkartofler og gyldenbagt broccoli

Kylling og kartofler elskes af hele familien, og i aften vil alle smile, når tallerkerne bliver sat frem. De vil nemlig være fyldt med sprødt kyllingebryst, bagte sesamkartofler og bagt broccoli. Spændende tilbehør er sprød rucolasalat og cremet aioli!

Tags:
Børnevenlig
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite
Milk
Egg
Senf
Sesamzaad

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Broccoli

500 g

Kartofler

6 ml

Balsamico

280 g

Kyllingebryst

20 g

Finrevet ost

40 g

Rucola

40 g

Aioli

4 g

Jorden Rundt

10 g

Sesamfrø

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2588 kJ
Kalorier (kcal)619 kcal
Fedt23.9 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat51.1 g
Sukker7.2 g
Kostfibre7.5 g
Protein48.1 g
Salt3.2 g
Potassium1150 mg

Fremgangsmåde

Skær kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Skyl rucola.

Bag kartofler
2

Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med et nip salt og peber. Drys med sesamfrø, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered råvarer
3

Imens, skær broccoli i buketter (inklusive stokken) i 1 cm tern.

Vend kylling med en smule olivenolie, Jorden Rundt og et nip salt i en skål.

Bag kylling og broccoli
4

Tag bagepladen ud af ovnen, når kartoflerne har 20 min tilbage.

Placer kylling og broccoli på samme bageplade. Dryp broccoli med olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 17-19 min.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Lav rucolasalat
5

Top kylling med finrevet ost, når der er 5 min tilbage. Bag i resterende tid, eller indtil osten er smeltet og kyllingen er gennemtilberedt.

Bland rucola, balsamico og olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret broccoli, kartofler og kylling på tallerkener.

Top med aioli.

Server med rucolasalat.