Server familiens perfekt bagt kylling, som paneres i panko og persille. Skønt tilbehør er spaghetti blandet med krydret tomatsauce med middelhavskrydderier og hvidløg. Vi serverer vores kylling og pasta med en frisk rucolasalat, toppet med en syrlig citrondressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)
1 pose
Bredbladet persille
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
2 g
Middelhavsdrøm
½ stk
Citron
40 g
Rucola
½ pakke
Hakkede tomater
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Løg
280 g
Kyllingebryststrimler
g
Kyllingebryst
1 stk
Æg (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
½ tsk
Sukker (trin 4)
½ tsk
Salt (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
½ tsk
Sukker (trin 5)
Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Hak persille fint.
Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en lille skål.
Bland panko, halvdelen af persille, halvdelen af finrevet ost og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en anden lille skål.
Krydr kylling med salt og peber, og vend i æg og derefter i panering.
Stil til side på en tallerken.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden.
Imens, hak løg fint.
Overfør stegt kylling til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 7-8 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kylling sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.
TIP: Kogevandet skal være lige så salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder at pasta er gennemkogt, men stadigvæk har en smule bid.
Opvarm samme stegepande (skyl ikke af) på middel varme, og tilsæt en smule olivenolie ved behov..
Steg løg i 1-2 min, indtil gennemsigtig.
Tilsæt hakkede tomater [½ pakke, 2P], Hvide Løjer & Urter, Middelhavsdrøm [½ pose, 2P], resterende persille, pastavand [1 dl | 2 dl], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og sukker [1/2 tsk | 1 tsk], og lad simre i 2-3 min.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
Imens, skyl rucola.
Halver citron [1/2 stk, 2P].
Pisk citronsaft [1/2 spsk | 1 spsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt og peber sammen i en lille skål.
Anret kylling og pasta på tallerkener.
Server med rucola, toppet med citrondressing.
Drys med resterende finrevet ost.