Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Disse zucchinifritter er et skønt alternativ til kartoffelfritter. Zucchinifritterne paneres i en lækker krydderblanding med ost og Ay Cajun-ba og bages gyldne og sprøde i ovnen. Og man må ikke glemme dyppelse til fritter! Så her får du en cremet persilledip med aioli og fraiche, som tager zucchinifritterne til nye højder! Nyd dem som snacks eller som tilbehør til andre retter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Zucchini
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pose
Kruspersille
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1
Æg til panering
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær zucchini i 1 cm stave.
Pisk æg og hvedemel til dej i en stor skål.
Bland panko, finrevet ost, Ay Cajun-ba, salt og et stort nip peber i en anden stor skål.
Vend zucchinistave i dej og derefter pankoblanding.
TIP: Vend ca. 1/3 af stavene i blandingerne ad gangen for bedste resultat.
Kom zucchinistave på en bageplade med bagepapir, dryp med olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.
Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre.
Imens, hak persille fint.
Bland fraiche, aioli, persille, salt og et nip peber i en lille skål.
Server zucchinifritter med persilledip.