Ostegratinerede zucchinifritter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostegratinerede zucchinifritter

Ostegratinerede zucchinifritter

2 servinger | med finrevet ost

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Disse zucchinifritter er et skønt alternativ til kartoffelfritter. Zucchinifritterne paneres i en lækker krydderblanding med ost og Ay Cajun-ba og bages gyldne og sprøde i ovnen. Og man må ikke glemme dyppelse til fritter! Så her får du en cremet persilledip med aioli og fraiche, som tager zucchinifritterne til nye højder! Nyd dem som snacks eller som tilbehør til andre retter.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Zucchini

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Kruspersille

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1

Æg til panering

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1952 kJ
Kalorier (kcal)467 kcal
Fedt25.9 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat37.3 g
Sukker7.3 g
Protein19.6 g
Salt2.5 g

Fremgangsmåde

Paner zucchini
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær zucchini i 1 cm stave.

Pisk æg og hvedemel til dej i en stor skål.

Bland panko, finrevet ost, Ay Cajun-ba, salt og et stort nip peber i en anden stor skål.

Vend zucchinistave i dej og derefter pankoblanding.

TIP: Vend ca. 1/3 af stavene i blandingerne ad gangen for bedste resultat.

Bag zucchinistave
2

Kom zucchinistave på en bageplade med bagepapir, dryp med olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre.

Bland dip
3

Imens, hak persille fint.

Bland fraiche, aioli, persille, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
4

Server zucchinifritter med persilledip.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image