Ostefyldte kyllinge-enchiladas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostefyldte kyllinge-enchiladas

Ostefyldte kyllinge-enchiladas

med avocadosalsa og tortillachips

Er I en familie, der elsker mexicansk mad? Så er det måske på tide, I prøver noget andet end de traditionelle tacos. Det hjælper vi gerne med, i form af denne fantastiske opskrift på enchiladas! Her fylder vi tortillabrød med kylling og ost, folder dem til pakker, og steger dem sprøde og gyldne. Vi serverer vores enchiladas med crème fraiche, sprøde tortillachips og en krydret salsa med lime, chili, majs, tomat, avocado og koriander.

Allergener:
Milk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Revet gouda

1 stk

Lime

2 stk

Tomat

2 stk

Tortillabrød

75 g

Tortillachips

½ stk

Majs

1 stk

Koriander

1 stk

Avocado

75 ml

Crème fraiche

4 g

Kyllingebouillon

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

5 g

Tex-Mex

1 g

Chiliflager

195 g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til sauce

1 spsk

Smør til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5338 kJ
Kalorier (kcal)1276 kcal
Fedt74.2 g
Mættet fedt28.5 g
Kulhydrat81.5 g
Sukker16.7 g
Kostfibre12.8 g
Protein59.8 g
Salt7.8 g
Trans Fat0.2 g
Potassium246 mg
Calcium11.4 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Bag kylling
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Placer kylling på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt.

Bag i ovnen i 17-19 min, eller indtil gennemstegt.

Træk kødet i strimler med to gafler på bagepladen.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav salsa
2

Imens, hak tomat groft og koriander fint.

Hæld væde fra majs, og halver lime.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og hak groft.

Bland olivenolie, salt, limesaft, chiliflager, majs, tomat, avocado og koriander i en stor skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav sauce
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Svits Tex-Mex i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt kylling, hakkede tomater, kyllingebouillon og vand, vend sammen, og lad simre i 2-3 min.

Fyld tortillabrød
4

Fordel kylling på tortillabrød (lad 3 cm kant være fri), top med gouda, og krydr med et nip peber.

Fold sammen til firkantede enchiladas.

Steg enchiladas
5

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg enchiladas i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne.

Server
6

Skær enchiladas igennem diagonalt.

Anret enchiladas på tallerkener.

Server med crème fraiche, tortillachips og salsa.