Ost- og sennepsbagt hvid fisk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ost- og sennepsbagt hvid fisk

Ost- og sennepsbagt hvid fisk

med ovnbagte rodfrugter og urtecreme

Tag hele familien med i køkkenet i aften, vi skal nemlig lave en masse godt. Vi ovnbager rødbede, gulerod, kartofler og pastinak, og vender dem derefter med salat. De får selskab i ovnen af kuller, som vi topper med sennep og oste-pankoblanding. Vi serverer herlighederne med en cremet urtecreme med fraiche, hvidløg og frisk persille.

Tags:
Under 650 kcal
Spis mig først
Allergener:
Gluten
Hvede
Milk
Pesce
Senf
Egg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

75 ml

Fraiche

300 g

Kartofler

½ stk

Hvidløgsfed

250 g

Kuller

15 g

Sennep

1 stk

Rødbede

60 g

Blandet salat

20 g

Finrevet ost

1 stk

Pastinak

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til panering

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2313 kJ
Kalorier (kcal)553 kcal
Fedt17.2 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat60.9 g
Sukker15.1 g
Kostfibre8.5 g
Protein41.4 g
Salt2.5 g
Potassium690 mg

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær rødbede (uskrællet), gulerod (uskrællet), kartofler (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered topping
2

Bland finrevet ost, panko, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered fisk
3

Dup fisk tør med køkkenrulle, krydr med salt, og overfør til et ildfast fad med bagepapir.

Bag fisk
4

Smør fisk med sennep, og top med pankotopping.

Pres med en ske, så den fastner.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav urtecreme
5

Imens, skyl salat.

Hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, hvidløg, persille og et nip salt og peber i en lille skål.

Vend bagte rodfrugter med salat på bagepladen lige inden servering.

Krydr med et nip salt.

Server
6

Anret rodfrugter og fisk på tallerkener.

Server med urtecreme.