Skip to main content
Ost- og sennepsbagt hvid fisk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ost- og sennepsbagt hvid fisk

Ost- og sennepsbagt hvid fisk

med ovnbagte grøntsager og urtecreme

Tag hele familien med i køkkenet i aften, vi skal nemlig lave en masse godt. Vi ovnbager rødbede, broccoli, kartofler og pastinak, og vender dem derefter med blandet salat. De får selskab i ovnen af kuller, som vi topper med sennep og oste-pankoblanding. Vi serverer herlighederne med en cremet urtecreme med fraiche, hvidløg og frisk persille.

Tags:
Under 650 kcal
Spis mig først
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Fisk
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

500 g

Kartofler

½ stk

Hvidløgsfed

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

15 g

Sennep

(Indeholder: Sennep)

1 stk

Rødbede

60 g

Blandet salat

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

1 stk

Pastinak

1 stk

Bredbladet persille

125 g

Broccoli

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til panering

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2667 kJ
Kalorier (kcal)637 kcal
Fedt17.6 g
Mættet fedt6.3 g
Kulhydrat75.7 g
Sukker14.3 g
Protein45.3 g
Salt2.4 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær rødbede (uskrællet), kartofler (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.

Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern. 

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered topping
2

Bland finrevet ost, panko, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered fisk
3

Dup fisk tør med køkkenrulle, krydr med salt, og overfør til et ildfast fad med bagepapir.

Bag fisk
4

Smør fisk med sennep, og top med pankotopping.

Pres med en ske, så den fastner.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav urtecreme
5

Imens, skyl blandet salat.

Hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, hvidløg, persille og et nip salt og peber i en lille skål.

Vend bagte grøntsager med blandet salat på bagepladen lige inden servering.

Krydr med et nip salt.

Server
6

Anret grøntsager og fisk på tallerkener.

Server med urtecreme.