Bulgogi er en koreansk ret lavet af kød tilberedt med krydderier og sojasauce, hvilket giver en karameliseret gyldenbrun farve. Vores skønne variant indeholder plantefars, sojasauce, BBQ-sauce, sriracha og ketchup. Vi serverer vores bulgogi med luftige ris, pak choi med gulerod, sesamfrø og lime og cremet asiatisk mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
10 g
Sriracha
½ g
Chiliflager
150 g
Jasminris
1 stk
Pak choi
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
180 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)
1 stk
Gulerod, Julienne
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Olie til salat
½ spsk
Olie til stegning
1 spsk
Ketchup til sauce
2 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Sukker til salat
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
Imens, hak pak choi groft.
Skær lime i både.
Bland pak choi, gulerod, sesamfrø, salt, olivenolie, chiliflager, sukker og et stort skvæt limesaft i en stor skål.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars i 4-5 min, eller indtil let brunet, og sænk til middel varme.
Tilsæt sojasauce, BBQ-sauce, sriracha, ketchup og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
TIP: Spar på srirachaen, hvis ikke alle er til stærk mad.
Anret ris i skåle.
Top med plantefars og pak choi.
Server med asiatisk mayonnaise.