Nem koreansk 'bulgogi'-plantefarsbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nem koreansk 'bulgogi'-plantefarsbowl

Nem koreansk 'bulgogi'-plantefarsbowl

med frisk pak choisalat og asiatisk mayonnaise

Bulgogi er en koreansk ret lavet af kød tilberedt med krydderier og sojasauce, hvilket giver en karameliseret gyldenbrun farve. Vores skønne variant indeholder plantefars, sojasauce, BBQ-sauce, sriracha og ketchup. Vi serverer vores bulgogi med luftige ris, pak choi med gulerod, sesamfrø og lime og cremet asiatisk mayonnaise.

Tags:
Vegetarisk
Stærk
Mælkefri
Hurtig
Lynhurtig
Allergener:
Soja
Hvede
Gluten
Sesam
Byg
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

10 g

Sriracha

½ g

Chiliflager

150 g

Jasminris

1 stk

Pak choi

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

180 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til salat

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Ketchup til sauce

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Sukker til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3339 kJ
Kalorier (kcal)798 kcal
Fedt36.8 g
Mættet fedt4.1 g
Kulhydrat88.2 g
Sukker18.9 g
Protein25.4 g
Salt7.2 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Lav salat
2

Imens, hak pak choi groft.

Skær lime i både.

Bland pak choi, gulerod, sesamfrø, salt, olivenolie, chiliflager, sukker og et stort skvæt limesaft i en stor skål.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars i 4-5 min, eller indtil let brunet, og sænk til middel varme.

Tilsæt sojasauce, BBQ-sauce, sriracha, ketchup og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

TIP: Spar på srirachaen, hvis ikke alle er til stærk mad.

Server
4

Anret ris i skåle.

Top med plantefars og pak choi.

Server med asiatisk mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image