Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Når sprøde tortillachips bages i ovnen med revet ost, opstår der noget fuldstændig magisk - nemlig gyldne, sprøde, ostede nachos. Vores nachos er også toppet med jalapeños, så der er lidt bid og en smuk grøn farve. Serveres med en chunky guacamole med tomat, skalotteløg og lime, som fuldender denne himmelske lille mundfuld.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
1 stk
Lime
200 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
2 stk
Avocado
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Tomat
1 stk
Jalapeno
¼ tsk
Salt til guacamole
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Flæk jalapeño, fjern kerner, og hak fint.
Fordel tortillachips på en bageplade med bagepapir, top med jalapeños og drys med ost.
Bag i 4-5 min, eller indtil osten er smeltet.
TIP: Undlad jalapeño, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 0,5 cm tern.
Hak tomat og skalotteløg fint.
Halver lime.
Bland avocado, tomat, skalotteløg, limesaft og salt i en stor skål.
Server nachos direkte på bagepladen med guacamole ved siden af.