topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nachos med chunky guacamole

Nachos med chunky guacamole

4 serveringer | med jalapeños

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Når sprøde tortillachips bages i ovnen med revet ost, opstår der noget fuldstændig magisk - nemlig gyldne, sprøde, ostede nachos. Vores nachos er også toppet med jalapeños, så der er lidt bid og en smuk grøn farve. Serveres med en chunky guacamole med tomat, skalotteløg og lime, som fuldender denne himmelske lille mundfuld.

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

1 stk

Lime

200 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

2 stk

Avocado

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Tomat

1 stk

Jalapeno

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til guacamole

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4110 kJ
Kalorier (kcal)982 kcal
Fedt65 g
Mættet fedt25.8 g
Kulhydrat59.7 g
Sukker9.2 g
Protein29.9 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Lav nachos
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Flæk jalapeño, fjern kerner, og hak fint.

Fordel tortillachips på en bageplade med bagepapir, top med jalapeños og drys med ost.

Bag i 4-5 min, eller indtil osten er smeltet.

TIP: Undlad jalapeño, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Forbered guacamole
2

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 0,5 cm tern.

Hak tomat og skalotteløg fint.

Halver lime.

Lav guacamole
3

Bland avocado, tomat, skalotteløg, limesaft og salt i en stor skål.

Server
4

Server nachos direkte på bagepladen med guacamole ved siden af.