Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret med opskriftskort med 4 trin. Forkæl dig selv og dem du holder af med ostegratinerede nachos toppet med hakket oksekød. Dette er ægte comfort food, som kan deles med mange og er perfekt at snacke af. Retten toppes med tomat, koriander og fraiche, og giver alle en lille smagsprøve på Mexico.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
200 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
150 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
2 stk
Tomat
1 stk
Jalapeno
5 g
Tex-Mex
225 g
Hakket oksekød
¼ tsk
Salt til kød
Forvarm ovnen på 200°C/180°C (varmluft).
Fordel tortillachips på en bageplade med bagepapir, og drys med ost.
Bag i 4-5 min, indtil ost er smeltet.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg oksekød med Tex-Mex og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, hak tomat groft.
Flæk jalapeño [½ stk], fjern kerner og hak fint.
TIP: Spring jalapeño over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Server nachos på bagepladen, og top med oksekød, tomat, jalapeños og fraiche.