topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nachos con carne

Nachos con carne

Delevenlig ret | med ost, tomat, jalapeño og fraiche

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret med opskriftskort med 4 trin. Forkæl dig selv og dem du holder af med ostegratinerede nachos toppet med hakket oksekød. Dette er ægte comfort food, som kan deles med mange og er perfekt at snacke af. Retten toppes med tomat, koriander og fraiche, og giver alle en lille smagsprøve på Mexico.

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

200 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

150 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

2 stk

Tomat

1 stk

Jalapeno

5 g

Tex-Mex

225 g

Hakket oksekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4657 kJ
Kalorier (kcal)1113 kcal
Fedt75.1 g
Mættet fedt34.7 g
Kulhydrat56.6 g
Sukker8 g
Protein51.1 g
Salt6.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag nachos
1

Forvarm ovnen på 200°C/180°C (varmluft).

Fordel tortillachips på en bageplade med bagepapir, og drys med ost.

Bag i 4-5 min, indtil ost er smeltet. 

Steg kød
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg oksekød med Tex-Mex og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Imens, hak tomat groft.

Flæk jalapeño [½ stk], fjern kerner og hak fint.

TIP: Spring jalapeño over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. 

Server
4

Server nachos på bagepladen, og top med oksekød, tomat, jalapeños og fraiche.