topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mumificeret grillost

Mumificeret grillost

2 portioner | med srirachamayonnaise

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bacon, ost og honning. En kombination af salt og sødt, der er svær at modstå. Vi vikler bacon om grillost, bager det gyldent, drypper med honning, og serverer med spicy srirachamayonnaise. Derudover er denne mumificerede ost særdeles velegnet som Halloween-ret.

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

25 g

Honning

125 g

Bacon, skiver

100 g

Vegansk srirachamayonnaise

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3480 kJ
Kalorier (kcal)832 kcal
Fedt72.6 g
Mættet fedt32.1 g
Kulhydrat14.4 g
Sukker13.4 g
Protein33.3 g
Salt4.9 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220 °C/200 °C (varmluft).

Skær grillost på langs i 2 cm tykke stænger.

Halver bacon, og halver hvert stykke på længden, så du får baconbånd, som er 1 cm brede.

Bag grillost
2

Rul hver skive bacon rundt om hvert stykke grillost, så det ligner  mumier.

Placer på en bageplade med bagepapir, og bag i 15 min, eller indtil osten er gylden.

Tilsæt honning
3

Tag grillost ud af ovnen, og dryp med honning. 

I en lille skål blandes mayo og sriracha sammen. 

Server
4

Server grillost med srirachamayo.