Skip to main content
Ciabattapizza med frisk mozzarella

Ciabattapizza med frisk mozzarella

Delevenlig ret | med cherrytomater

4.1
(5)

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Denne lækre ciabattapizza er skøn til frokost, som snack skåret ud i mindre stykker, eller som tilbehør til andre italienske retter. Og ud over at smage virkelig godt, så er den superenkel at lave, og er velduftende og klar i dit køkken på blot 15 min!

Allergener:
Hvede
Byg
Gluten
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ciabatta

(Indeholder: Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde spor af: Sesam)

125 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

125 g

Cherrytomater

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Basilikum

70 g

Tomatpuré

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2225 kJ
Kalorier (kcal)532 kcal
Fedt14.7 g
Mættet fedt7.6 g
Kulhydrat74 g
Sukker13.2 g
Kostfibre5.4 g
Protein23.9 g
Salt2.2 g
Potassium214.4 mg
Calcium4.4 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Forbered ciabatta
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Del brød på langs. 

Placer brød på en bageplade med bagepapir.

Lav tomatsauce
2

Bland tomatpuré, Hvide Løjer & Urter, vand og sukker i en lille skål.

Halver cherrytomater.

Lav ciabattapizza
3

Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.

Smør tomatsauce på brød.

Top med mozzarella og cherrytomater, og dryp med en smule olivenolie.

Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil osten er smeltet og brødet begynder at blive sprødt.

Server
4

Server ciabattapizza toppet med hele basilikumblade.