
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Denne lækre ciabattapizza er skøn til frokost, som snack skåret ud i mindre stykker, eller som tilbehør til andre italienske retter. Og ud over at smage virkelig godt, så er den superenkel at lave, og er velduftende og klar i dit køkken på blot 15 min!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Ciabatta
(Indeholder: Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde spor af: Sesam)
125 g
Mozzarella
(Indeholder: Mælk)
125 g
Cherrytomater
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Basilikum
70 g
Tomatpuré
1 spsk
Vand til sauce
½ tsk
Sukker til sauce

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Del brød på langs.
Placer brød på en bageplade med bagepapir.

Bland tomatpuré, Hvide Løjer & Urter, vand og sukker i en lille skål.
Halver cherrytomater.

Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.
Smør tomatsauce på brød.
Top med mozzarella og cherrytomater, og dryp med en smule olivenolie.
Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil osten er smeltet og brødet begynder at blive sprødt.

Server ciabattapizza toppet med hele basilikumblade.