Skip to main content
Morgenmad til tre dage

Morgenmad til tre dage

2 portioner | Chiagrød, smoothiebowl og smoothiekit

Gør hverdagen lidt lettere med vores sammensatte kits. Hvert kit indeholder 3 nemme opskrifter, som dækker flere dage. Opskrifterne er enkle med kun 2–3 trin, og de er samlet i ét overskueligt opskriftsark på 6 trin. Her kommer en super kombo med 3 x velsmagende morgenmad, der øjeblikkeligt pifter morgenbordet op! Få en god start på dagen med en lækker chiagrød, smoothiebowl og smoothie.

Tags:
Blenderopskrift
Allergener:
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Chiafrø

(Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nøtter)

360 ml

Kokosmælk

75 g

Honning

227 g

Ananasskiver

1 stk

Mynte

30 g

Kokosmel

(Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nøtter, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg)

4 stk

Mango

1 stk

Avocado

300 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

30 g

Spinat

2 stk

Appelsin

Næringsindhold

Energi (kJ)5981 kJ
Kalorier (kcal)1429 kcal
Fedt80.3 g
Mættet fedt49.4 g
Kulhydrat144.7 g
Sukker128.2 g
Protein22 g
Salt0.3 g

Fremgangsmåde

Forbered chiagrød
1

Aftenen før:

Bland chiafrø (30g), kokosmælk [1 stk], honning [1 stk] og et nip salt i en lille skål. 

Put låg på, og stil i køleskabet natten over.

Næste morgen:

Tilsæt yoghurt [1 stk] til chiagrød, det giver en mere cremet tekstur.

TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min, hvis den er stivnet.

Server ananaschiagrød
2

Hak mynte fint.

Hæld væde fra ananas, og skær i små stykker.

Bland mynte og ananas i en lille skål.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist kokosmel [1 pose] i 3-4 min, eller indtil gyldent.

Fordel halvdelen af chiagrød i glas, og top med halvdelen af ananas. Så resterende chiagrød, og resterende ananas.

Drys med kokosmel.

Forbered smoothiebowl
3

Skræl 2 mangoer, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i små tern.

Gem halvdelen af mangotern til topping.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist kokosmel [1 pose] i 3-4 min, eller indtil gyldent.

Server smoothiebowl
4

Skyl spinat.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.

Kom resterende mango, avocado, spinat, yoghurt [1 stk] og honning [1 stk] i blenderen.

Blend i 1-2 min, eller indtil ønsket konsistens.

Anret smoothie i skåle. Top med mangotern og kokosmel.

TIP: Læg honning i en skål med varmt vand i 1 minut, hvis den er stivnet.
TIP: For en koldere og tykkere smoothie, tilsæt et par isterninger og blend, indtil den er helt jævn. 

Forbered smoothie
5

Skræl 2 mangoer, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde. Skær en skive til servering, og skær resten i store tern.

Kom mango, appelsin, honning [1 stk] og kokosmælk [1 stk] i blenderen.

Blend i 1-2 min, eller indtil ønsket konsistens.

TIP: Læg honning i en skål med varmt vand i 1 minut, hvis den er stivnet.
TIP: For en koldere og tykkere smoothie, tilsæt et par isterninger og blend, indtil den er helt jævn. Hvis den bliver for tyk til din smag, kan du tilsætte lidt vand.

Server smoothie
6

Server smoothie i glas, og pynt med en halv appelsinskive på hvert glas.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image