
Hurtige og velsmagende opskrifter perfekt til morgenmad/brunch til tre dage. Inkluderer opskriftskort med 3x2 trin og færdigportionerede ingredienser til tre måltider til to personer. Her kommer en super kombo med 3 x velsmagende morgenmad, der øjeblikkeligt pifter morgenbordet op! Få en god start på dagen med en lækker chiagrød, smoothiebowl og smoothie.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
50 g
Chiafrø
(Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nøtter)
360 ml
Kokosmælk
75 g
Honning
227 g
Ananasskiver
1 stk
Mynte
30 g
Kokosmel
(Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nøtter, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg)
4 stk
Mango
1 stk
Avocado
300 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
30 g
Spinat
2 stk
Appelsin

Aftenen før:
Bland chiafrø (30g), kokosmælk [1 stk], honning [1 stk] og et nip salt i en lille skål.
Put låg på, og stil i køleskabet natten over.
Næste morgen:
Tilsæt yoghurt [1 stk] til chiagrød, det giver en mere cremet tekstur.
TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min, hvis den er stivnet.

Hak mynte fint.
Hæld væde fra ananas, og skær i små stykker.
Bland mynte og ananas i en lille skål.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist kokosmel [1 pose] i 3-4 min, eller indtil gyldent.
Fordel halvdelen af chiagrød i glas, og top med halvdelen af ananas. Så resterende chiagrød, og resterende ananas.
Drys med kokosmel.

Skræl 2 mangoer, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i små tern.
Gem halvdelen af mangotern til topping.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist kokosmel [1 pose] i 3-4 min, eller indtil gyldent.

Skyl spinat.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.
Kom resterende mango, avocado, spinat, yoghurt [1 stk] og honning [1 stk] i blenderen.
Blend i 1-2 min, eller indtil ønsket konsistens.
Anret smoothie i skåle. Top med mangotern og kokosmel.
TIP: Læg honning i en skål med varmt vand i 1 minut, hvis den er stivnet.
TIP: For en koldere og tykkere smoothie, tilsæt et par isterninger og blend, indtil den er helt jævn.

Skræl 2 mangoer, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.
Skræl appelsin, fjern den hvide hinde. Skær en skive til servering, og skær resten i store tern.
Kom mango, appelsin, honning [1 stk] og kokosmælk [1 stk] i blenderen.
Blend i 1-2 min, eller indtil ønsket konsistens.
TIP: Læg honning i en skål med varmt vand i 1 minut, hvis den er stivnet.
TIP: For en koldere og tykkere smoothie, tilsæt et par isterninger og blend, indtil den er helt jævn. Hvis den bliver for tyk til din smag, kan du tilsætte lidt vand.

Server smoothie i glas, og pynt med en halv appelsinskive på hvert glas.