
Mild kokoskarry
med grønne linser og frisk koriander
Varier din aftensmad med en hurtig, lækker vegetarisk karry på linser og velsmagende kokossauce. Karryen koges sammen på friske grøntsager, ingefær og hvidløg. Retten toppes med sprøde cashewnødder og frisk koriander, og pludselig har man en lille smagsfest at glæde sig til. Du har den også på middagsbordet på sølle 20 min.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
150 g
Basmatiris
1 stk
Ingefær
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
2 stk
Tomat
1 pakke
Grønne linser
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder Sennep)
250 ml
Kokosmælk
1 pose
Koriander
20 g
Cashewnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
10 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Løg
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 4)
Fremgangsmåde

Bring vand [3 dl | 6 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Imens, riv ingefær (uskrællet) fint.
Hak løg groft.
Hak tomat groft.
Skyl linser under koldt vand i en si.

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og tomat i 3-4 min, eller indtil næsten bløde.

Tilsæt ingefær, Ginger Ninja og karrypasta, og steg videre i 1 min.
Tilsæt linser, kokosmælk og sojasauce [1/2 pakke, 2P], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet.

Imens, hak koriander og cashewnødder groft.

Anret ris og kokoskarry i dybe tallerkener.
Top med yoghurt og koriander.
Drys med cashewnødder.