Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Mild kokoskarry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mild kokoskarry

Mild kokoskarry

med grønne linser og frisk koriander

Varier din aftensmad med en hurtig, lækker vegetarisk karry på linser og velsmagende kokossauce. Karryen koges sammen på friske grøntsager, ingefær og hvidløg. Retten toppes med sprøde cashewnødder og frisk koriander, og pludselig har man en lille smagsfest at glæde sig til. Du har den også på middagsbordet på sølle 20 min.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sennep
Nødder
Mælk
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

1 stk

Ingefær

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

2 stk

Tomat

1 pakke

Grønne linser

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

250 ml

Kokosmælk

1 pose

Koriander

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

10 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)829 kcal
Energi (kJ)3467 kJ
Fedt39.8 g
Mættet fedt23.8 g
Kulhydrat92.2 g
Sukker10.7 g
Protein19.8 g
Salt7.4 g

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered grøntsager
2

Imens, riv ingefær (uskrællet) fint. 

Hak løg groft.

Hak tomat groft. 

Skyl linser under koldt vand i en si.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og tomat i 3-4 min, eller indtil næsten bløde.

Lav kokoskarry
4

Tilsæt ingefær, Ginger Ninja og karrypasta, og steg videre i 1 min. 

Tilsæt linser, kokosmælk og sojasauce [1/2 pakke, 2P], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet.

Hak koriander
5

Imens, hak koriander og cashewnødder groft.

Server
6

Anret ris og kokoskarry i dybe tallerkener.

Top med yoghurt og koriander.

Drys med cashewnødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image