Middelhavsinspireret sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret sej

Middelhavsinspireret sej

med ovnbagte fritter og tomatsalat

Ugens fisk kommer til at blive elsket af hele familien. Her har vi taget klassiske ingredienser og skabt et fyrværkeri af smage og farver. Vi laver en delikat sej, som er paneret i panko og middelhavskrydderier. Vi serverer den med hjemmelavede sprøde fritter, en skøn tomatsalat med zucchini, basilikum og chili og fraiche.

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Gluten
Hvede
Fisk
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

12.5 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

250 g

Sej

(Indeholder: Fisk)

½ g

Chiliflager

125 g

Cherrytomater

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

4 g

Middelhavsdrøm

500 g

Kartofler

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Sukker til tomat

1 spsk

Olie til panering

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2205 kJ
Kalorier (kcal)527 kcal
Fedt20.6 g
Mættet fedt5.4 g
Kulhydrat57.1 g
Sukker7.2 g
Protein29.4 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Bag cherrytomater
2

Imens, halver cherrytomater, og placer i et hjørne på en anden bageplade med bagepapir.

Dryp med en smule olivenolie og balsamico, krydr med sukker og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20 min, eller indtil de har fået farve.

Bland panko, olivenolie, Middelhavsdrøm og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Paner sej
3

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.

Placer fisk på bagepladen med cherrytomater, når de har 13 min tilbage i ovnen.

Top med panering, og tryk til, så den sidder fast.

TIP: Noget af paneringen vil falde af når fisken bages, men det gør ikke noget - det skal bruges senere.

Bag fisk
4

Bag fisk i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav tomatsalat
5

Imens, skræl zucchini til lange, tynde bånd, og hak den indre del fint.

Hak basilikum fint.

Bland olivenolie, zucchini, basilikum, chiliflager, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Tilsæt cherrytomater, og vend sammen.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret fisk, fritter og salat på tallerkener.

Drys med overskydende panering.

Server med fraiche.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image