Er børnene sultne? Så har du valgt den rigtige opskrift, for vi skal fremtrylle en superhurtig, men alligevel mættende og vidunderligt velsmagende ret. Vi gør det enkelt og steger rejer, løg og tomat som lader sig simre i en skøn sauce med spinat, fløde og masser af dejlige krydderier. Vi rører spaghetti i, topper med græskarkerner og ost, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
2 stk
Tomat
4 g
Middelhavsdrøm
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde spor af: Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
150 g
Rejer
(Indeholder: Krebsdyr)
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Løg
60 g
Spinat
½ dl
Gemt pastavand
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til rejer
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Hak tomat groft.
Skyl spinat.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer, løg, tomat, Mamas Favorit, Middelhavsdrøm, salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde.
Sænk til middel varme.
Tilsæt spinat, madlavningsfløde, pastavand og grøntsagsbouillon, og lad simre i 1-2 min.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Anret rejepasta i dybe tallerkener.
Top med græskarkerner og finrevet ost.