Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Middelhavsinspireret grøntsagspasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret grøntsagspasta

Middelhavsinspireret grøntsagspasta

med cremet ricottasauce og snittet purløg

En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smager og farver. Den skønne sauce indeholder ricotta og herlige grøntsager, zucchini, svampe, tomat og hvidløg. Saucen blandes med pasta i gryden, så der bliver mindre opvask! Vi topper med revet ost, purløg og solsikkekerner, for at give retten et ekstra twist!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Selleri
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

200 g

Champignon

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Tomat

1 pose

Purløg

4 g

Middelhavsdrøm

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)794 kcal
Energi (kJ)3323 kJ
Fedt39.5 g
Mættet fedt19.3 g
Kulhydrat82.02 g
Sukker8.9 g
Protein28.76 g
Salt2.8 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern.

Skær svampe i tynde skiver.

Hak tomat groft.

Snit purløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg svampe i 2-3 min.

Sænk til middel varme. 

Tilsæt zucchini, krydr med et nip salt og peber, og steg videre i 4-5 min, eller indtil gylden.

Overfør til en skål.

Kog pasta
3

Kom pasta i gryden med kogende vand, og kog i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’.

Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.

Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.

Lav sauce
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt tomat, hvidløg og Middelhavsdrøm, og steg i 2-4 min.

Sænk til lav varme. 

Tilsæt grøntsagsbouillon, ricotta, crème fraiche [1/2 pakke, 2P], pastavand og halvdelen af purløg, og krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt zucchini, svampe og pasta, og vend sammen.

Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Drys med høvlet ost, solsikkefrø og resterende purløg.