I aften fylder vi tallerkenerne med masser af lækkerier. En farverig og lækker salat lavet af spinat, tomater, rødløg, peberfrugt og bulgur, som du topper med crunchy mandler. Til dette serverer du stegt kylling smagt til med Saha-Ras, en krydderiblanding, der byder pÄ en fantastisk smagskavalkade, samt lækker hummusdressing.
LƦs produktets etiket for at fƄ al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diƦtbehov.
4 g
Tomat
4 g
Saha-Ras
85 g
Citron, Ćøkologisk
280 g
Kyllingebouillon
50 g
Agurk
20 g
Spinat
4 dl
Bulgur
(Indeholdergluten)Kyllingebrystfilet
Hummus
(Indeholdersesam)Mandler
(IndeholdernĆødder)RĆødlĆøg
Vand*
Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog.Ā TilsƦt bulgur og kyllingebouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil āal dente'.Ā HƦld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.
Hak tomat fint. Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. Skær citron i bÄde. Hak peberfrugt fint. Skyl spinat under koldt vand*, og hak groft. Læg hÄnden fladt pÄ hvert kyllingebryst (pÄ et andet skærebræt), og skær igennem med en skarp kniv.
Bland kylling, Saha-Ras, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skÄl. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande pÄ middelhøj varme. Steg kylling i 2-3 min pÄ hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, nÄr kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Hak mandler groft. Bland hummus, et skvæt citronsaft, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], et nip salt* og et stort nip peber* i en lille skÄl.
Bland et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en stor skÄl. Vend spinat, tomat, rødløg, peberfrugt og bulgur i skÄlen. Smag til med salt* og peber*. Skær kylling i skiver.
Anret kylling og bulgursalat i dybe tallerkener. Top med mandler og et skvæt citronsaft. Dryp med hummusdressing.