Marokkansk kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marokkansk kylling

Marokkansk kylling

med hummusdressing & bulgursalat

I aften fylder vi tallerkenerne med masser af lækkerier. En farverig og lækker salat lavet af spinat, tomater, rødløg, peberfrugt og bulgur, som du topper med crunchy mandler. Til dette serverer du stegt kylling smagt til med Saha-Ras, en krydderiblanding, der byder på en fantastisk smagskavalkade, samt lækker hummusdressing.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Sesam
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Tomat

4 g

Saha-Ras

1 stk

Citron, økologisk

4 g

Kyllingebouillon

stk

Agurk

60 g

Spinat

1 stk

Agurk, piccolo

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

280 g

Kyllingebryst

50 g

Hummus

(Indeholder Sesam)

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

½ stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)459 kcal
Energi (kJ)1922 kJ
Fedt15.25 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat32.54 g
Sukker1.5 g
Protein43.16 g
Salt1.6 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog. Tilsæt bulgur og kyllingebouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.

Forbered råvarer
2

Hak tomat fint. Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. Skær citron i både. Hak peberfrugt fint. Skyl spinat under koldt vand*, og hak groft. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst (på et andet skærebræt), og skær igennem med en skarp kniv.

Steg kylling
3

Bland kylling, Saha-Ras, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland hummusdressing
4

Hak mandler groft. Bland hummus, et skvæt citronsaft, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], et nip salt* og et stort nip peber* i en lille skål.

Bland bulgursalat
5

Bland et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en stor skål. Vend spinat, tomat, rødløg, peberfrugt og bulgur i skålen. Smag til med salt* og peber*. Skær kylling i skiver.

Server
6

Anret kylling og bulgursalat i dybe tallerkener. Top med mandler og et skvæt citronsaft. Dryp med hummusdressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image