HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMarokkansk Kylling
topBanner
Marokkansk kylling

Marokkansk kylling

med hummusdressing & bulgursalat

I aften fylder vi tallerkenerne med masser af lækkerier. En farverig og lækker salat lavet af spinat, tomater, rødløg, peberfrugt og bulgur, som du topper med crunchy mandler. Til dette serverer du stegt kylling smagt til med Saha-Ras, en krydderiblanding, der byder på en fantastisk smagskavalkade, samt lækker hummusdressing.

Tags:Under 650 kcalHurtig
Allergener:glutensesamnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Tomat

4 g

Saha-Ras

85 g

Citron, økologisk

280 g

Kyllingebouillon

50 g

Agurk

20 g

Spinat

4 dl

Agurk, piccolo

Bulgur

(Indeholdergluten)

Kyllingebryst

Hummus

(Indeholdersesam)

Mandler

(Indeholdernødder)

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)459.435 kcal
Energi (kJ)1922.2758 kJ
Fedt15.2515 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat32.54 g
Sukker1.5 g
Protein43.1565 g
Salt1.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog. Tilsæt bulgur og kyllingebouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.

2

Hak tomat fint. Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. Skær citron i både. Hak peberfrugt fint. Skyl spinat under koldt vand*, og hak groft. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst (på et andet skærebræt), og skær igennem med en skarp kniv.

3

Bland kylling, Saha-Ras, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Hak mandler groft. Bland hummus, et skvæt citronsaft, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], et nip salt* og et stort nip peber* i en lille skål.

5

Bland et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en stor skål. Vend spinat, tomat, rødløg, peberfrugt og bulgur i skålen. Smag til med salt* og peber*. Skær kylling i skiver.

6

Anret kylling og bulgursalat i dybe tallerkener. Top med mandler og et skvæt citronsaft. Dryp med hummusdressing.