I aften fylder vi tallerkenerne med masser af lækkerier. En farverig og lækker salat lavet af spinat, tomater, rødløg, peberfrugt og bulgur, som du topper med crunchy mandler. Til dette serverer du stegt kylling smagt til med Saha-Ras, en krydderiblanding, der byder på en fantastisk smagskavalkade, samt lækker hummusdressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Tomat
4 g
Saha-Ras
1 stk
Citron, økologisk
4 g
Kyllingebouillon
stk
Agurk
60 g
Spinat
1 stk
Agurk, piccolo
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
280 g
Kyllingebryst
50 g
Hummus
(Indeholder Sesam)
20 g
Mandler
(Indeholder Nødder)
½ stk
Rødløg
4 dl
Vand
Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog. Tilsæt bulgur og kyllingebouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.
Hak tomat fint. Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. Skær citron i både. Hak peberfrugt fint. Skyl spinat under koldt vand*, og hak groft. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst (på et andet skærebræt), og skær igennem med en skarp kniv.
Bland kylling, Saha-Ras, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Hak mandler groft. Bland hummus, et skvæt citronsaft, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], et nip salt* og et stort nip peber* i en lille skål.
Bland et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en stor skål. Vend spinat, tomat, rødløg, peberfrugt og bulgur i skålen. Smag til med salt* og peber*. Skær kylling i skiver.
Anret kylling og bulgursalat i dybe tallerkener. Top med mandler og et skvæt citronsaft. Dryp med hummusdressing.