Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvis du er vild med wraps og laks, vil du elske denne fyldige variant. Her får du nemlig en opskrift på wraps fyldt med røget laks, frisk agurk og spinat, og en cremet dilddressing med fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder Fisk)
1 pose
Dild
150 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Agurk
60 g
Spinat
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Skyl spinat.
Skræl agurk til lange, tynde bånd.
Hak dild fint.
Bland fraiche, dild, salt og et nip peber i en lille skål.
Fyld tortillabrød med spinat, agurk, dressing og laks, og rul sammen til wraps.