Wraps med røget laks og dilddressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wraps med røget laks og dilddressing

Wraps med røget laks og dilddressing

2 portioner | med frisk agurk og spinat

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvis du er vild med wraps og laks, vil du elske denne fyldige variant. Her får du nemlig en opskrift på wraps fyldt med røget laks, frisk agurk og spinat, og en cremet dilddressing med fraiche.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Gluten
Hvede
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

1 pose

Dild

150 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Agurk

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1840 kJ
Kalorier (kcal)440 kcal
Fedt21.7 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat39.3 g
Sukker6.8 g
Protein20.9 g
Salt3.1 g

Fremgangsmåde

Varm tortillabrød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Forbered grøntsager
2

Skyl spinat.

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Hak dild fint.

Lav dressing
3

Bland fraiche, dild, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
4

Fyld tortillabrød med spinat, agurk, dressing og laks, og rul sammen til wraps.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image