Weekendbrunch | med kartoffel- og baconmuffins
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Weekendbrunch | med kartoffel- og baconmuffins

Weekendbrunch | med kartoffel- og baconmuffins

4 portioner | med pandekager og mangosmoothie

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Nyd tid med familien i weekenden over en hjemmelavet brunch. Vi laver kartoffelmuffins med gouda, som vi topper med bacon, og pandekager med kokos som vi topper med hindbærsyltetøj og hakkede mandler. Og selvfølgelig laver vi også en frisk smoothie, dagens variant indeholder mango, appelsin, kokosmælk og yoghurt.

Allergener:
Mælk
Hvede
Æg
Gluten
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
40 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

150 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

100 g

Hindbærsyltetøj

40 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

140 g

Bacon, tern

30 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

250 ml

Kokosmælk

2 stk

Mango

2 stk

Appelsin

1 pose

Purløg

300 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

5 dl

Vand til pandekager

2 spsk

Smør til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)9561 kJ
Kalorier (kcal)2285 kcal
Fedt111.9 g
Mættet fedt65.2 g
Kulhydrat247.2 g
Sukker111.9 g
Protein62.5 g
Salt7.3 g

Redskaber

Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Lav kartoffel- og baconmuffins
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Skræl kartofler, og skær i 1 cm tern. Kog kartofler og hvidløg i 8-10 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra.

Bland kartoffeltern, gouda, salt og et nip peber i en stor skål.

Fordel kartofler mellem 8 muffinsforme.

Top med bacon og bag i 20 min, indtil bacon er brunet og sprødt.

TIP: Form kartoffelkager på en bageplade og top med bacon, hvis du ikke har muffinsforme.

Lav pandekager
2

Hak mandler groft.

Opvarm en stegepande på middelhøj varme, tilsæt mandler og rist indtil gyldne, 3-4 min. Overfør til en skål.

Pisk vand, pandekagemix og halvdelen af kokosmel sammen i en stor skål, indtil glat.

Smelt smør i samme stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm. Steg i 1-2 min på hver side, indtil gyldne og gennemtilberedt. Gentag med resterende dej.

TIP: Tilføj mere smør til stegepanden ved behov.

Lav smoothie
3

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.

Skræl appelsin, halver på langs og fjern den hvide hinde. Skær appelsin i tynde skiver.

Kom mango, appelsin, kokosmælk og yoghurt i blenderen.

Blend i 1-2 min, indtil smoothie har den ønskede konsistens.

TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.

Server
4

Fordel smoothie i 4 glas.

Server med kartoffel- og baconmuffins, og pandekager toppet med resterende kokosmel, hindbærsyltetøj og mandler.