Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Er valnødder en favorit hjemme hos jer, vil denne kage helt sikkert også være det. Kagemiksen blandes med hakkede valnødder, og toppes den med en glasur med nødde noter fra den brunede smør. Pære og valnødder er det perfekte par, derfor toppes kagen med friske pære stykker, og så er kagen klar til at blive nydt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
600 g
Sukkerbrødskagemiks
(Indeholder Hvede, Mandler, Æg, Gluten, Mælk, Nødder Kan indeholde Soja, Sennep)
50 g
Flormelis
(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
80 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
1 stk
Pære
3 spsk
Smør (trin 3)
Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).
Hak valnødder fint, gem 5 hele til pynt.
TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages.
Hæld kagemiks i en rund springform (diameter 20-22 cm) med bagepapir, tilsæt hakkede valnødder, og vend sammen. Spred jævnt ud med en palet.
Bag kage i 30-35 min.
TIP: Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen.
Imens, brun smør i en lille gryde i 2-3 min.
Skær pære i små tern.
Bland flormelis og brunet smør i en lille skål.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis glasuren virker for tyk.
Lad kagen køle af inden servering.
Smør glasur på kagen, og pynt med pære og hele valnødder.