topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tunacado wrap

Tunacado wrap

2 serveringer | med srirachamayo og forårsløg

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Wrap med tunsalat og avocado er fantastisk til frokost, snack, madpakke eller aftensmad. Tunsalaten er rørt med srirachamayonnaise, hvilket gør den cremet og spicy, og den lækre avocado gør denne wrap til lidt forkælelse ud over det sædvanlige.

Allergener:
Gluten
Hvede
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

160 g

Tunfisk i vand

(Indeholder Fisk)

1 stk

Avocado

200 g

Romainesalat

1 stk

Forårsløg

100 g

Vegansk srirachamayonnaise

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2911 kJ
Kalorier (kcal)696 kcal
Fedt46.5 g
Mættet fedt5.8 g
Kulhydrat42.9 g
Sukker8.6 g
Protein21.3 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Forbered fyld
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Hæld væde fra tun.

Snit forårsløg fint.

Bland tun, forårsløg, srirachamayonnaise, salt og et nip peber i en mellemstor skål. 

Forbered grøntsager
2

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Skyl salat.

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Hak basilikum groft.

Varm tortillabrød
3

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Anret salat i tortillabrød, og top med tun, avocado, basilikum og mere salat.

Fold siderne ind på tortillabrødet, og rul til en stram wrap.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image