Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Wrap med tunsalat og avocado er fantastisk til frokost, snack, madpakke eller aftensmad. Tunsalaten er rørt med srirachamayonnaise, hvilket gør den cremet og spicy, og den lækre avocado gør denne wrap til lidt forkælelse ud over det sædvanlige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
160 g
Tunfisk i vand
(Indeholder Fisk)
1 stk
Avocado
200 g
Romainesalat
1 stk
Forårsløg
100 g
Vegansk srirachamayonnaise
1 pose
Basilikum
¼ tsk
Salt til fisk
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Hæld væde fra tun.
Snit forårsløg fint.
Bland tun, forårsløg, srirachamayonnaise, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.
Skyl salat.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Hak basilikum groft.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Anret salat i tortillabrød, og top med tun, avocado, basilikum og mere salat.
Fold siderne ind på tortillabrødet, og rul til en stram wrap.