Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. I dag drømmer os væk til sydens sol, og laver tropiske pandekager. Vi steger pandekagerne gyldne, og topper dem med limemarineret mango, ristet kokosmel, og sirup.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
150 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
30 g
Kokosmel
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
2 stk
Mango
100 g
Sirup
2 tsk
Sukker til marinade
1 spsk
Vand til marinade
5 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.
Halver lime.
Bland sukker, vand og et stort skvæt limesaft i en mellemstor skål.
Vend mango i skålen, og stil til side.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist kokosmel i 2-3 min, eller indtil let brunet. Stil til side i en skål.
Pisk vand og pandekagemix sammen i en stor skål.
Smelt smør i samme stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.
Gentag med resterende dej.
TIP: Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme, ved at stille dem i ovnen på 100°C/80°C (varmluft) indtil de skal serveres.
Anret pandekager på tallerkener, og top med yoghurt og mango.
Drys med kokosmel, og dryp med sirup.