Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I dag frister vi med skønne frokostburritos, med inspiration fra Mexico. Vi fylder vores burritos med svinekød stegt med mexicanske krydderier, kålsalat blandet med lime og olivenolie, og spicy srirachamayo.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
300 g
Svineschnitzel
5 g
Tex-Mex
150 g
Snittet kålsalat
1 stk
Lime
100 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
20 g
Sriracha
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Skær kød i 2 cm strimler, og krydr med Tex-Mex og salt [1/4 tsk].
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kød i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Halver lime på et andet skærebræt.
Bland limesaft [1 spsk], olivenolie [1/2 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en stor skål.
Vend kålsalat i dressingen, indtil dækket.
I en lille skål blandes mayonnaise med sriracha.
Fyld tortillas med salat, srirachamayonnaise og kød.
Rul sammen til burritos.