Sprød nudelsalat + wraps med røget laks
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød nudelsalat + wraps med røget laks

Sprød nudelsalat + wraps med røget laks

2 portioner | frokost til to dage

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 6 trin og ingredienser til 2x2 personer. Prøv at lave denne kolde nudelsalat med sprøde grøntsager til din frokost. Den indeholder blandt andet kylling krydret med vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Nudler og kylling er blandet op med wokgrøntsager, peanuts og asiatisk woksauce, og toppet med frisk forårsløg. Hvis du er vild med wraps og laks, vil du elske denne fyldige variant. Her får du nemlig en opskrift på wraps fyldt med røget laks, frisk agurk og spinat, og en cremet dilddressing med fraiche.

Allergener:
Gluten
Hvede
Jordnødder
Æg
Sennep
Sulfitter
Sesam
Soja
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Mienudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

200 g

Wokblanding

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

300 g

Kyllingebryststrimler

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Forårsløg

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Agurk

150 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pose

Dild

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4210 kJ
Kalorier (kcal)1006 kcal
Fedt30.9 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat107.5 g
Sukker22.2 g
Protein70.9 g
Salt6.6 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde.

Hæld vand fra, og skyl under koldt vand i en si.

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling krydret med Ginger Ninja og salt i 4-5 min, indtil brunet og gennemstegt, vend nogle gange undervejs.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav salat
2

Hak peanuts groft.

Snit forårsløg fint.

Bland nudler, peanuts og asiatisk woksauce i en mellemstor skål.

Tilsæt wokblanding og kylling, og vend sammen.

Server
3

Anret nudler i dybe tallerkener, og drys med forårsløg. 

Varm tortillabrød
4

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Forbered grøntsager
5

Skyl spinat.

Skræl agurk til lange, tynde bånd. 

Hak dild fint.

Bland fraiche, dild, salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Fyld tortillas med spinat, agurk, dressing og laks, og rul sammen til wraps.